EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

La 13.2.2021  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

View

View Liput

View nähdään intiimillä keikalla Helsingin Korjaamolla 13.2.2021

View on 28-vuotias artisti, jota on kuvailtu suomalaisen englanninkielisen rapin ykkösnimeksi. Vahvan visuaalinen, elokuvallinen, tyylikäs ja moderni View-maailma on kerännyt kiitosta Suomen lisäksi myös ulkomailla. "I See The Same Dream Every Night" -EP:n kappaleet ovat keränneet radiosoittoa Suomen lisäksi Saksassa (mm. MDR Sputnik, Radio Fritz, Unserding, DasDing, RBB Fritz, Eldoradio).

View julkaisi juuri uuden singlen "Bottle N Meds". Kappale on esimakua keväällä julkaistavalta View'n toiselta albumilta. Kahdesta EP:stä koostuvan albumin ensimmäinen puolisko "I See The Same Dream Every Night" julkaistiin huhtikuussa. "Bottle N Meds" on toinen single toiselta EP:ltä, joka täydentää "I Saw The Same Dream Every Night" -albumin.

Tulevan albumin kantavana teemana on mielenterveyden järkkyminen ja siitä selviytyminen. Levy esittelee View'tä rehellisimmillään "Bottle N Meds on diipeissä tunnelmissa tehty suora kertomus siitä millainen ihminen oon ollut ja miten se on vaikuttanut muihin ihmisiin mun lähellä.
Tämän albumin tekemisen aikana oon käynyt taistelua itseni ja oman identiteettini kanssa. Huomasin, että kaiken ahdistuksen ja mielenterveyden ongelmien keskellä View-artistipersoona alkoi hallita mun tekemisiä. Mietin asioita sen roolin kautta ja elin siten miten muut odottaa mun elävän. EP:n toisella puoliskolla kuuluu se, miten oon joutunut katsomaan tiukasti peiliin ja etsimään itseäni sieltä.

 

 

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Konsertti toteutetaan erittäin rajatulla kapasiteetilla, turvarajoitukset ja turvavälit huomioiden. 

 

Myynti loppuu 13.2.2021 20:00.