EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 30.8.2024  /  Pyhtään Kulttuuritalo  /  Pyhtää

Pyhtään Kulttuuritalon pihakeikat: Vesterinen Yhtyeineen

Pyhtään Kulttuuritalon pihakeikat: Vesterinen Yhtyeineen Liput

Pyhtään Kulttuuritalon keikkakesän päätösviikonlopun ja Venetsialaiset avaa yksi ja ainoa Vesterinen Yhtyeineen. Megalomaanista keikkasuosiota nauttiva Vesterisen jengi on julkaissut urallaan kahdeksan studioalbumia. Yhtyeen viimeisin studioalbumi Hetken ikuinen julkaistiin keväällä 2023. Albumin ensimmäinen single Kohti sydänpeltoja palkittiin Iskelmä Gaalassa Vuoden iskelmänä.

Yhtyeen katkeamattomaan hittikavalkadiin lukeutuvat muun muassa Kukaan ei koskaan, Tummilla teillä, Kolme hyvää vinkkiä, Rodeo ja Onnellinen mies. Miljoonayleisöjä Tero Vesterinen on valloittanut tänä syksynä jälleen Elämäni biisi -tv-ohjelmassa.

www.pyhtaankulttuuritalo.fi


Aika: Portit klo 19:00

Alaikäisille on tapahtumissa oma sisäänkäynti ja katsomoalue (muu osa katsomoa on anniskelualuetta ja K-18). Suositusikäraja ilman huoltajaa on 12 vuotta, koska tilaisuudessa on seisomakatsomo.

Portit avautuvat klo 19:00
Lämppäriesiintyjä alkaen klo 20:00
Pääesiintyjä klo 21:30

A-oikeudet

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä (piha-alue on esteetön)
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä (sisällä, kulku rampilla)
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]

Myynti loppuu 30.8.2024 19:00.