EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 14.7.2023  /  Pyhtään Kulttuuritalo  /  Pyhtää

Pyhtään Kulttuuritalon pihakeikat: Vesterinen Yhtyeineen

Pyhtään Kulttuuritalon pihakeikat: Vesterinen Yhtyeineen Liput

Pyhtään Kulttuuritalon pihakeikat

Vesterinen Yhtyeineen on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta ja on nyt Suomen ehdotonta kärkikaartia melodisilla ja voimakkailla kappaleillaan, joiden teksteihin ja sanoihin on helppo samaistua.

Uusimman Hetken ikuinen -albumin ensimmäinen single Kohti sydänpeltoja on kasvamassa yhtyeen kaikkien aikojen suurimmaksi radiomenestykseksi.

“Jälleen kerran tuntuu siltä, että ollaan tekemässä tähän astisen uramme parasta levyä. Ja miksei oltais kun yhtyeen kesken yhä vain syvenevä ystävyys, kunnioitus ja musiikin tekemisen riemu vain kasvaa. Ja se näkyy ja kuuluu keikoilla, sitä tunnetta ei pysty purkittamaan muualle kuin sieluunsa, hetkestä tulee ikuinen”, laulaja Tero Vesterinen kommentoi tulevaa levyä ja kiertuetta.

Hetken ikuinen -albumi sisältää aiempaa vakavampia ja kantaaottavampia teemoja, ajattomia rakkauslauluja kuitenkaan unohtamatta.

Tapahtumat järjestää Pyhtään Kulttuuritalo Oy

www.pyhtaankulttuuritalo.fi


Aika: Portit klo 19:00

Alaikäisille on tapahtumissa oma sisäänkäynti ja katsomoalue (muu osa katsomoa on anniskelualuetta ja K18). Suositusikäraja ilman huoltajaa on 12 vuotta, koska tilaisuudessa on seisomakatsomo.

Portit avautuvat klo 19:00
Lämppäriesiintyjä alkaen klo 20:00
Pääesiintyjä klo 21:30

A-oikeudet

Myynti loppuu 14.7.2023 19:00.