EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 4.6.2020  /  Olympia  /  Tampere

Vesterinen Yhtyeineen

Vesterinen Yhtyeineen Liput

Vesterinen Yhtyeineen jatkaa Faaraoiden aika -julkaisukiertuetta vielä keväälle 2020. Maaliskuussa 2019 loppuunmyydyltä Tavastialta startannut kiertue on sisältänyt vuoden mittaan lukuisia loppuunmyytyjä klubeja ja konserttisaleja.

Bändi onkin innoissaan saadessaan jatkaa kiertuetta vielä kevät-periodin verran. Faaraoiden aika päättyy juhlallisesti maaliskuun puolivälissä Tampereen Olympiaan  13.maaliskuuta ja Helsingin Korjaamolle lauantaina 14. maaliskuuta.

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

HUOM! Keikka on siirtynyt maaliskuulta kesäkuulle!

Uusi päivämäärä on 4.6.2020.

Ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Jos uusi päivä ei sovi, liput voi palauttaa Tikettiin 31.3.2020 mennessä.

Lippujen palauttaminen:

Kätevin tapa palauttaa liput on sähköposti. Ilmoita meille lipun tai lippujen 13-numeroiset koodit ja IBAN-tilinumerosi osoitteeseen hei@tiketti.fi. Lisää otsikkoon tapahtuman nimi sekä teksti palautus.

Lippujen palauttaminen onnistuu myös toimipisteillämme. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa.

Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.


Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 4.6.2020 20:00.