EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 9.7.2021  /  Ilosaari  /  Joensuu

Kerubin kesäkonsertti: Vesterinen Yhtyeineen, Olavi Uusivirta

Kerubin kesäkonsertti: Vesterinen Yhtyeineen, Olavi Uusivirta Liput

KERUBIN KESÄKONSERTIT PÄÄSTÄÄ ELÄVÄN MUSIIKIN IRTI

"Yleisön huutomyrskyä keikan alkaessa, taputtamisesta kihelmöiviä kämmeniä sekä loputtomia encoreita".
Kerubi tuo nämä hetket takaisin kesäkonserttien sarjalla, jonka ensimmäistä iltaa tähdittää Olavi Uusivirta ja Vesterinen Yhtyeineen perjantaina 9. heinäkuuta.

Olavi Uusivirta

Olavi Uusivirta on ihana. Olavi Uusivirta pursuaa energiaa. Olavi Uusivirran jokainen keikka on paras. Olavi Uusivirran keikalla lentää hiki. Olavi Uusivirralla on Suomen kovin bändi. Olavi Uusivirta vetää aina täysillä. Olavi Uusivirta rakastaa sinua ja sinä rakastat Olavi Uusivirtaa.

Vesterinen yhtyeineen

Meissä asuu elämä, kuuluu Vesterinen yhtyeineen uuden levyn nimi. Elämää asuu myös kesäkonsertin lavalla kymmenhenkisen orkesterin soittaessa suomalaisen nykyiskelmän popahtavia helmiä. Kyynelehtimistä, meneviä ralleja ja totaalista sekoilua. Niin on Tero Vesterinen keikoistaan sanonut. Totuus kuullaan heinäkuussa.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Kerubin sisätilat, toisin sanoen terassi ja ylläkerran baari, toimivat kesäkonsertin VIP-tilana. Näin ollen Kerubiin pääsee konsertin aikana ostamalla VIP-lipun. Näin ravintolan sisätilat eivät ruuhkaudu ja pystymme toimimaan voimassa olevien ravintolarajoitusten mukaisesti.

Kerubin sisällä on käytössä ravintolan sisävessat ja narikkapalvelu, ja keikkoja on mahdollista seurata terassien pöydistä tai sohvilta käsin.

Tapahtuma on K-18.

Aikataulu:
Klo 18 ovet auki yleisölle
Klo 18.30-19.15 illan avaaja, julkaistaan myöhemmin
Klo 20.00-21.15 Vesterinen Yhtyeineen
Klo 22.00-23.15 Olavi Uusivirta

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Kerubin voimassaoleva kantiskortti on näytettävä sisääntulon yhteydessä. Kerubin mobiilikantiskortin saat hankittua osoitteesta kantis.kerubi.fi

Myynti loppuu 9.7.2021 23:15.