EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

La 5.6.2021  /  Seinäjoki Areena  /  Seinäjoki

Vesterinen Yhtyeineen: Meissä asuu elämä - Areenakiertue

Vesterinen Yhtyeineen: Meissä asuu elämä - Areenakiertue Liput

Tapahtuma on siirtynyt kahdesti.

Alkuperäiselle päivämäärälle 20.3.2021 ja kertaalleen siirretylle päivälle 29.5.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 20.3.2021 mennessä.

***

Vesterinen Yhtyeineen areenakiertueelle

Valtavaa livesuosiota nauttiva Vesterinen Yhtyeineen julkaisee keväällä seitsemännen studioalbuminsa Meissä asuu elämä ja suuntaa levyn myötä areenakiertueelle. Tuleva kiertue on yhtyeen uran suurin ja näyttävin.

"Odotamme uutta albumia aivan kerta kaikkiaan innolla! Levystä tulee todella komea kokonaisuus mielettömän hienoja sävellyksiä, koskettavia tarinoita ja komeaa sovitusta isolla jengillä tarjoiltuna. Kookas yhtyeemme lähtee levynjulkaisun myötä uramme isoimmalle kiertueelle keväällä ja jottei väki ainakaan vähenisi, niin otamme mukaan jo syksyn akustisella rundilla mukana olleet jousisoittajatkin. En oikein malttaisi odottaa, että pääsemme soittamaan tulevan levyn lauluja livenä. Olemme usein huomanneet, että keikoilla laulut heräävät henkiin kun ne pääsee jakamaan yleisön kanssa"Tero Vesterinen  kertoo levystä ja tulevasta kiertueesta.

Facebook
Instagram
Spotify

Osta kiertuetuotteet kätevästi yhdessä konserttilippujen kanssa!

Tuotteesta ei tulostu lippua. Huom! Tilauksia, jotka sisältävät tuotteita, ei voi noutaa R-Kioskeilta. Tuotteet postitetaan kotiin rippumatta valitusta toimitustavasta, ja tuotteen hinta sisältää postituksen.

Meissä asuu elämä CD
Yhtyeen seitsemäs studioalbumi "Meissä asuu elämä" julkaistaan 5.3.2021. Tilaa albumi jo ennakkoon keikkalipun yhteydessä. CD toimitetaan asiakkaalle julkaisupäiväksi. Hinta sisältää toimituskulut!

Meissä asuu elämä LP
Yhtyeen seitsemäs studioalbumi "Meissä asuu elämä" julkaistaan 5.3.2021. Tilaa albumin vinyyli jo ennakkoon keikkalipun yhteydessä. LP toimitetaan asiakkaalle julkaisupäiväksi. Hinta sisältää toimituskulut!

Meissä asuu elämä - Kiertuepaita (unisex)
Meissä asuu elämä -kiertuepaita, unisex-malli. Paita toimitetaan ennen kiertueen alkua viikolla 9. Hinta sisältää toimituskulut! Koot: XS-XXXL. Paidan mallin näet täältä .

Tuotteet lisättävä ostoskoriin erikseen.


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Kaikki paikat ovat numeroimattomia.

TURVALLISUUSINFO:

Areenakiertue järjestetään rajoitetuilla kapasiteeteilla turvavälein. Katsomot ovat jaettu lohkoihin ja niiden sisäänkäynnit on suunniteltu ruuhkien välttämiseksi. Kiertue on suunniteltu tämän hetkisillä turvallisuusohjeilla. Kiertueen järjestelyt voivat muuttua, mikäli viranomaisohjeet ja -määräykset muuttuvat.

Tapahtumaa ei järjestetä, jos viranomaisten ohjeistus sen estää. Tapahtuman siirtyessä tai peruuntuessa ostettu konserttilippu käy automaattisesti uutena konserttipäivänä tai voit palauttaa sen. Asiakkaalle palautetaan lipun hinta, josta on vähennetty palvelumaksut.

Keräämme jokaiselta lipunostajalta yhteystiedot mahdollisten tiedotteiden jakelua varten.

Myynti loppuu 5.6.2021 18:00.