EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 12.8.2023  /  Laukon kartano  /  Vesilahti

Vesterinen Yhtyeineen

Vesterinen Yhtyeineen Liput

Vesterinen Yhtyeineen palaa Pyhäjärven rannoille maan kauneimpaan keikkapuistoon. Kokoonpanon vastustamaton live-energia ja lukuisat hittibiisit ovat nostaneet Vesterisen jengin yhdeksi maamme suosituimmista keikkabändeistä. Tänä syksynä Tero Vesterinen on valloittanut bändille uusia yleisöjä ”Elämäni biisi” -suosikkiohjelmassa.

Pyhäjärven rannalla Laukon kartanon puistossa näet ja koet suosikkiartistisi ainutlaatuisissa puitteissa. Mukavasti alkuiltaan sijoittuvien kesäkeikkojen lomassa nautit herkullisista tarjoiluista ja lumoavasta taiteesta. Laukko sijaitsee 40 km Tampereelta etelään (ajoaika 2 tuntia Helsingistä, Turusta ja Porista). Muistathan saapua tapahtumiin hyvissä ajoin. Lukuisat terassit, ravintola, kahvila ja puoti palvelevat sinua koko päivän satumaisessa kartanomiljöössä. Tiketin ennakkolipulla näet aina myös kaikki Laukon Kesän taidenäyttelyt.

Laukon kartano Facebook
Laukon kartano Instagram

www.laukonkartano.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 18:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Lippu vaihdetaan rannekkeeseen. Rannekkeita vaihdetaan klo 12 alkaen Laukon kartanon puodissa. Klo 15 alkaen rannekkeita vaihdetaan pihapiirin lipuntarkastuspisteissä.

Ovet näyttelyihin ja puistoon aukeavat klo 12.

Paikat ovat numeroimattomia seisoma- ja istumapaikkoja.

Liput ovelta, mikäli jäljellä.

Alle 6-vuotiaat ilmaiseksi.

Lisätietoa tapahtumaan saapuville:

Saapumis- ja pysäköinti-info: Mittavat ilmaiset pysäköintialueet. Muista saapua vähintään 1 tunti ennen tapahtuman alkua, jotta ehdit rauhassa siirtyä keikkapuistoon. Ei julkista liikennettä, mutta eri puolilta Suomea saapuu keikkabusseja. Lisäksi pääsee Hopealinjojen laivalla Tampereelta. Lisätietoja verkkosivuilta.

Näyttelyinfo: ennakkolippuun sisältyy näyttelylippu, jolla pääsee klo 12-18 tutustumaan Laukon Kesän lukuisiin taidenäyttelyihin.

Ravintolapalvelut: Laukon kartanon pihapiirissä suosittu kesäravintola ja kahvila terasseineen. Keikkapuistossa mittavat anniskeluoikeuksilla varustetut terassit, joilta löytyy juomien lisäksi pientä syötävää.

Keikkapuisto: yli tuhat vapaamuotoista (ei katettua) istumapaikkaa, ei omia juomia, piknikviltit ja retkituolit sallittuja, sadesäällä varustaudu sadetakilla.

Lapset: alle 18-vuotiaat voivat osallistua huoltajan seurassa. Ethän tuo pieniä lapsia puistoterasseille tai lavan eteen seisomakatsomoon.

(Klikkaamalla kuvaa saat sen suurennettua)