EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 27.10.2018  /  Pakkahuone, Tullikamari  /  Tampere

Vesta, Elias Gould

Vesta, Elias Gould Liput
Takaisin

Ladataan…

Vesta on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, joka on lyhyessä ajassa noussut niin kriitikoiden kuin valtavirrankin ylistämäksi artistiksi. Hänen musiikissaan yhdistyvät kuulijaa puhuttelevat, samaistuttavat ja suorasanaiset lyriikat, peloton rakenteilla ja sovituksilla leikkiminen sekä isojen pop-melodioiden taju. Julkaistuaan ensimmäisen omakustannekappaleensa "Varjo" kesällä 2014 Vesta solmi management-sopimuksen VILD Musicin kanssa, joka myös julkaisi omalla levymerkillään VILD Recordingsilla artistilta kolme singleä "Kevät", "Anteeksi" ja "Vielä1".  

Keväällä 2017 Vesta solmi levytyssopimuksen  Etenee  Recordsin ja Warner Musicin kanssa, joka julkaisi Vestan debyyttialbumin "Lohtulauseita" maaliskuussa 2018. Albumi nousi julkaisuviikolla albumilistan ykköseksi pitäen kärkipaikkaa kolme viikkoa. Kultaa myynyt neljän ja viiden tähden arvioita kerännyt debyytti siivitti Vestan loppuunmyydyltä julkaisukiertueelta kesäfestivaalien lavoille ympäri Suomea.   

Vesta on parasta, mitä suomalaisessa valtavirtapopissa tällä hetkellä tapahtuu. -Jose  Riikonen / HS

Vesta ja Tove Styrke olivat Ruisrock-lauantain kirkkaimpia helmiä. -Anton Vanha-Majamaa / HS

Laulajana Vesta on, totta kai, jumalaisen hyvä. Hän on juuri siinä kohdassa, jossa voimakkuus ja persoonallisuus kohtaavat herkkyyden ja haavoittuvaisuuden. - Antti  Granlund / Soundi

www.fullsteam.fi

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Showtime 20:00

Tapahtuman peruuntuessa pidätämme 2,50 € käsittelymaksun.