EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 1. - La 2.11.2019  /  Vesileppiksen ravintola  /  Leppävirta

Vesileppiksen Iskelmäviikonloppu

Vesileppiksen Iskelmäviikonloppu Liput

Marraskuun 1.-2 -päivä Vesileppiksen ravintolassa tanssitaan iskelmän tahtiin!

Perjantaina 1.11. yleisöä pyörittävät ANTTI KETONEN ja tämän vuoden The Voice of Finland -voittaja MARKUS SALO. Lauantaina 2.11. lavalle nousevat ANNE MATTILA ja Mamban solisti TERO VAARA plays Mamba-setteineen.

Ensimmäinen esiintyjä aloittaa molempina iltoina n. klo. 22:00.

ANTTI KETONEN
Neljänsuora-yhtyeessä mainetta niittäneen Antti Ketosen ensimmäinen soolosingle Olisitpa sylissäni palkittiin Iskelmä-gaalassa Vuoden iskelmänä. Kappale striimasi platinaa ja pysyi kuukausia radioiden soitetuimpana kappaleena. Toinen single Niin kaunis on edellitäjänsä tapaan ylistyslaulu rakkaudelle.

ANNE MATTILA
Anne Mattila on lukeutunut vuosikausia maamme suosituimpien iskelmälaulajien joukkoon. Kestosuosikin albumeita on myyty yli 300 000 kappaletta. Mattila aloitti keikkailun jo 13-vuotiaana. Hän solmi levytyssopimuksen BMG:n kanssa ja julkaisi debyyttialbuminsa Anne Mattila vuonna 2001. Jättihitin Asfalttiviidakko sisältänyt levy myi platinaa. Anne on sen jälkeen julkaissut kahdeksan studiolevyä, joululevyn sisarustensa kanssa ja neljä kokoelmalevyä.

TERO VAARA
Tero Vaara on legendaarisen Mamba-yhtyeen laulaja ja biisintekijä. Hän esittää Vesileppis Areenalla soolona Mamban kappaleita.

MARKUS SALO
Markus Salo on sympaattinen laulaja, joka voitti vuoden 2019 The Voice of Finland -televisiolaulukilpailun. Hän esittää popahtavaa iskelmää tämän päivän tyyliin.

Ryhmäliput ja majoituspaketit sales@vesileppis.fi tai 0291700170

www.vesileppis.fi/fi/466/tap/417/Tapahtuma


Ikäraja: K-18

Perjantai 1.11.
Antti Ketonen
Markus Salo

Lauantai 2.11.
Anne mattila
Tero Vaara