EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 4.6.2022  /  Bar Loose  /  Helsinki

Vesa Aaltonen Prog Band (w/ Jukka Gustavson & Jukka Tolonen), Jupu Group

Vesa Aaltonen Prog Band (w/ Jukka Gustavson & Jukka Tolonen), Jupu Group Liput

Lauantaina 4.6. Bar Loosessa hemmotellaan monimutkaisen musiikin ystäviä, kun joukko suomalaisen progressiivisen musiikin legendoja valtaa lavan.

Illan aikana lavalle nousevat Vesa Aaltonen Prog Band, vierailijoinaan Ella Tepponen, Jukka Gustavson (ex-Wigwam) ja Jukka Tolonen (ex-Tasavallan Presidentti) sekä lähes puolen vuosisadan tauon jälkeen horroksesta herätetty Jupu Group. Illan molemmat keikat ovat samalla myös levynjulkaisukeikkoja.

Tasavallan Presidentistä ja lukuisista muista projekteista tuttu rumpalilegenda Vesa Aaltonen on äänittänyt kaikessa hiljaisuudessa uuden albumin. Maaliskuussa ilmestynyt levy sisältää uusia versioita Tasavallan Presidentin, Made In Swedenin ja Pekka Pohjola Groupin klassikkokappaleista, joiden syntymiseen Aaltonen on ollut aikanaan vaikuttamassa. Suurimmasta osasta uuden levyn soitannollista puolta huolehtii Vesa Aaltonen Prog Band, jossa maestron rinnalla loistavat nuoremman polven huippumuusikot Jari Heino (basso), Jere Haakana (kitara), Ilmari Rönkä (puhaltimet) ja Juha Kuoppala (koskettimet). Uudella levyllä vierailevat myös vanhat Wigwam- ja Tasavallan Presidentti -konkarit Jukka Tolonen ja Jukka Gustavson.

Illan aloittaa 1970-luvulla maailmaa riivanneen progevillityksen aikoihin perustettu Juhani “Jupu” Poutasen luotsaama Jupu Group. Nyt 2020-luvulla 50 vuoden hiljaiselon jälkeen Poutanen on koonnut uuden nuorista muusikoista koostuvan bändin, joka esittää Poutasen uusia ja vanhoja sävellyksiä uudelleensovitettuna.

Kokoonpanoon kuuluvat Meerika Ahlqvist (laulu), Lotta Ahlbeck (viulu), Otto Porkkala (kitara), Mikko Patama (koskettimet), Heikki Saarenkunnas (basso) ja Oskari Niemi (rummut). Svart Records julkaisee Jupu Groupin uuden albumin Umpeen kasvoivat polut 27.5.2022 CD:nä, digitaalisesti sekä rajoitettuna 350 kappaleen vinyylipainoksena.

Molempia levyjä on saatavilla Bar Loosen keikalta!

***

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 3.6.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 30.5.2022 mennessä.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Aikataulu:

20:00 ovet
20:30 Jupu Group
21:30 Vesa Aaltonen Prog Band


Liput ovelta 18 €, jos jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Myynti loppuu 4.6.2022 20:00.