EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 10.8.2024  /  Nakkilan Verstas  /  Nakkila

Verstas Vintage Swap & Pick-Nick

Verstas Vintage Swap & Pick-Nick Liput

Verstas Vintage Swap & Pick-Nick

Ihana kokopäivän auto-, mootoripyörä- ja ulkoilmatapahtuma, jossa Vintagekirppis, autojen ja moottoripyörien osia, tuotemyyntiä, parturi, kampaaja, tatuoitsijoita, levymyyntiä, sekä muuta kivaa aiheeseen liittyvää. Alueelle parkkiin vain harrasteajoneuvot, joten silmäruokaa riittää.

Lapsille poniratsastusta, kasvomaalausta ja kesyt lampaat, klo 12-15. Hakki Hakala vastaa tyyliin sopivasta levymusiikista alueella koko päivän. Huom! Tuotteiden oltava vanhempia kuin 1970. Myös ruoka juomaa ja mieletön bändi, sekä tanssishow!!

Nimen mukaisesti kyseessä on Pick-Nick, joka on Nakkila Storagen aidatulla alueella. Eli korit, herkut, viltit ja grillit mukaan. Omat juomat ovat sallittuja koko tapahtuman ajan, ei alkoholimyyntiä

Sweet Jeena and her Sweethearts with The Sassies Show

Rouheaa Rock and Rollia, vahvaa glamouria, pinuppia ja vaudevilleä yhdistelevä show jää mieleen ja puhuttaa viikoiksi eteenpäin! Sweet Jeena and her Sweethearts on näyttävä orkesteri, jonka monipuolinen repertuaari käsittää vaikutteita countrysta jazziin ja 50’s americanapopista rock’n’rolliin. Soinnin ytimessä loistavat amerikkalaisen populaarimusiikin varhaiset helmet ja jalokivet: rockabillyn rajuus kohtaa leikittelevän jazzin ja syvän bluesin. Sassy Brigittes on hurmaava tanssi-ja performanssiryhmä, joka tempaa rautakangenkin svengaamaan!

Lopputuloksena on uniikki ja viihdyttävä show, josta ei vauhtia ja iloa puutu! Tällaista verevää ja viehättävää yhteistyötä orkesterin ja ja tanssijoiden kesken kannattaa tulla katsomaan kauempaakin. Show tulee lähelle ja kutsuu yleisöä tanssimaan, laulamaan ja ilakoimaan mukana!

www.nakkilanverstas.fi/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 12:00-18:00

Liput ovelta, jos jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: kyllä
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Harri Höglund,0400 668 079

Myynti loppuu 10.8.2024 12:00.