EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 6.6.2020  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Verneri Pohjola Quartet: The Dead Don’t Dream

Verneri Pohjola Quartet: The Dead Don’t Dream Liput

Trumpetisti Verneri Pohjola on niittänyt mainetta yhtenä Euroopan luovimmista ja omaperäisimmistä jazzmuusikoista vahvan soundinsa ja rikkaan ilmaisunsa ansiosta. Monen palkitun ja kehutun levyn jälkeen Pohjola julkaisi 1.5.2020 albumin "The Dead Don't Dream", jolla hän yhdistää vaikutteita viimeiseltä kolmelta levyltään hienosti rakennetuksi kokonaisuudeksi. Kvartetissa ovat mukana Pohjolan edellisistä yhtyeistä Tuomo Prättälä (piano), Mika Kallio (rummut) ja Antti Lötjönen (basso). "The Dead Don't Dream" on eurooppalaiseen jazzmaailmaan juurtuneen taitelijan puheenvuoro.

"The Dead Don't Dream on suurella todennäköisyydellä Pohjolan, 42, tähänastisen soolouran huippujen huippu ..." - Harri Uusitorppa, Helsingin Sanomat 5/5

Mikäli keikka ei ole loppuunmyyty, myydään ovelta opiskelijalippuja hintaan 15 € / kpl tunti ennen keikan alkua. Alaikäiset ovat tervetulleita keikalle aikuisen seurassa.

Verneri Pohjola, trumpetti, elektroniikka
Tuomo Prättälä, piano, elektroniikka
Antti Lötjönen, basso
Mika Kallio, rummut

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.