EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 13.7.2019  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

LINNAJAZZ: Verneri Pohjola & Mika Kallio: Animal Image

LINNAJAZZ: Verneri Pohjola & Mika Kallio: Animal Image Liput

Verneri Pohjola & Mika Kallio: Animal Image 

Mystistä, tunnelmallista ja vangitsevaa soittoa on luvassa, kun trumpetisti Verneri Pohjola ja rumpali Mika Kallio yhdistävät voimansa. Brittilevymerkki Edition Records julkaisi viime vuonna duon ensimmäisen levyn Animal Image, jonka musiikki pohjautuu Perttu Saksan samannimiseen elokuvaan. Animal Image on kuuden meditatiivisen ja vähäeleisyydessään äärimmäisen voimakkaan kappaleen kokonaisuus, jolla Pohjolan ja Kallion yhteissoitto hengittää luontevasti. Pohjolalla ja Kalliolla on pitkä yhteinen historia, ja syvä musiikillinen side; he ovat esiintyneet duona jo vuodesta 2007.

Verneri Pohjola on koskettanut musiikillaan laajasti suomalaista ja eurooppalaista jazzyleisöä. Oman tunnistettavan soundinsa löytänyt Pohjola on mestarillinen tilan käyttäjä. Tunnustukseksi työstään hän vastaanotti marraskuussa 2017 Suomen jazzliiton Yrjö-palkinnon. Omien yhtyeidensä lisäksi Pohjolaa kuullan mm. Pauli Lyytisen Magnetia orkesterissa ja Mikko Innasen 10+ -kokoonpanossa.

Musiikin maisteriksi vuonna 2002 valmistuneen Mika Kallion soittoa on aina määritellyt laaja-alaisuus, kuunteleva herkkyys ja kyky saada rummut soimaan säestettävää kokoonpanoa rikastuttavalla tavalla. Monissa suomalaisissa eturivin yhtyeissä soittava rumpali esiintyy myös soolona, duona tanssija Satu Rinnetmäen kanssa sekä omassa Kallio Slaaki -rumputriossaan yhdessä Anssi Nykäsen ja Mikko Hassisen kanssa.

Verneri Pohjola, trumpetti ja elektroniikka
Mika Kallio, rummut ja gongit

"Its sheer beauty (most immediately expressed in Pohjola's glorious trumpet tone) and approachability makes Animal Image easy to recommend to people who wouldn't normally go for something as apparently austere as a series of free improvisations for trumpet and percussion." Richard Williams, thebluemoment.com

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 18:00-03:00

Showtime 22:00

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.