EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 26.7.2024  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Verneri Pohjola: Exotic Matter

Verneri Pohjola: Exotic Matter Liput

Verneri Pohjolan uusi yhtye toimii universumissa, joka syntyy nykymusiikin ja vapaan improvisaation kohdatessa. Molemmille musiikkityyleille on yhteistä uuden ja ennakoimattoman etsiminen sekä abstraktisuuden suuri arvostus. Eksoottisella aineella tarkoitetaan vielä meille tuntematonta, hypoteettista ainetta tai aineen olomuotoa, jota emme ole vielä kohdanneet. Pohjola on halunnut muodostaa yhtyeen, jonka musiikissa ajatukset kohtaavat tuntemuksen - teoria kohtaa läsnäolon.

Pohjola on valinnut yhtyeeseen kaksi ainutlaatuista ja mielikuvituksellista muusikkoa. Mika Kallion tilan, muodon ja äänenvärin taju on vertaansa vailla. ”Olen soittanut Kallion kanssa viime vuosituhannelta lähtien. Meidän välillämme on joku sellainen syvä sielun yhteys, joka tuottaa aina vain uutta inspiraatiota. Kirke Karja puolestaan on mielikuvituksellisuuden ja ennakkoluulottomuuden sanansaattaja. Kirken musiikista ja soitosta pursuaa into, ideat ja inspiraatio valtaisalla runsaudella. Hän on kertakaikkiaan uskomattoman kekseliäs ja rohkea”, Pohjola kertoo.

Verneri Pohjola, trumpetti ja elektroniikka

Kirke Karja, piano

Mika Kallio, gongit ja muut lyömäsoittimet

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Tapahtumapaikka on esteetön. Esteetön WC löytyy, ei erillistä pyörätuolikoroketta. Saattaja pääsee ilmaiseksi.

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 25 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Tapahtuma toteutetaan pääosin istumakatsomolla.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 26.7.2024 19:00.