EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 28.9.2024  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Vermilia, Marrasmieli, Kouta

Vermilia, Marrasmieli, Kouta Liput

V E R M I L I A (Pagan / Black Metal)

Kotimainen Vermilia on kiertänyt festivaaleja ympäri Suomen ja Euroopan toisen täyspitkän albuminsa ”Ruska” tiimoilta ja esiintyy Kuudennessa linjassa heti Espanjan kiertueensa jälkeen.

Kuudennen linjan keikka tulee olemaan erityinen, sillä keikan taltioinnin lisäksi settilista tulee sisältämään myös täysin tuoretta materiaalia ensi vuonna julkaistavalta levyltä.

Vermilia ammentaa musiikissaan ja taiteessaan kaikuja menneestä ja yhdistää melankolisia vokaaliharmonioita melodiseen ja mustaan metalliin pakanahengessä. Vermilia myös tuottaa taiteensa kokonaisvaltaisesti itse.

Bandcamp
Instagram
Facebook

MARRASMIELI (Folk / Black Metal)

Black/folk metal -yhtye Marrasmieli on tähän mennessä julkaissut Naturmacht Productions -levy-yhtiön kautta yhden EP:n ja kaksi täyspitkää albumia. Tuusulanjärven rannoilta saapuvan yhtyeen musiikki on kerännyt kuuntelijoita ympäri maailmaa, ja vuosien saatossa yhtyeestä on tullut tuttu nimi raskaan musiikin kuuntelijoiden keskuudessa.

Bandcamp
Instagram
Facebook


KOUTA (Folk / Black Metal)

Kouta on vuonna 2021 perustettu folkahtavaa black metalia soittava yhtye, joka ottaa inspiraationsa pohjoisesta mytologiasta ja luonnon armottomuudesta. Koutan musiikki on sekoitus black metallia, melodioita ja perinteisiä folk-elementtejä, jotka luovat pimeyden ja suuruuden tunnelman. Keväällä 2023 Kouta julkaisi ensimmäisen täyspitkän albuminsa ”Kaarnaköydet” ja työstää seuraavaa 2025 ilmestyvää julkaisuaan.

Bandcamp
Instagram
Facebook

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,90 €.

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä (lukollinen, ravintolan henkilökunta avustaa oven avauksessa)
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Ravintolapäällikkö Amanda Kiviniemi, [email protected]
Muuta huomioitavaa:
Esteetön sisäänpääsy Kuudennelle Linjalle tapahtuu Hämeentien puoleisesta sisäänkäynnistä. Tarkka osoite on Hämeentie 13 B (n. 50 metriä Siltasesta Hakaniemen suuntaan). Ovesta pystyy liikkumaan pyörätuolilla suoraan sisään ilman käännöksiä. Olettehan ajoissa yhteydessä ravintolapäällikköön sähköpostitse halutessanne käyttää esteetöntä sisäänkäyntiä.

Myynti loppuu 28.9.2024 19:00.