EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 2.9.2023  /  Pyhtään Kulttuuritalo  /  Pyhtää

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit: Venetsialaiset: Pauli Hanhiniemen Retkue

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit: Venetsialaiset: Pauli Hanhiniemen Retkue Liput

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit

Jo yli 40 vuotta suomalaisen musiikin parissa tehnyt laulaja-lauluntekijä Pauli Hanhiniemi julkaisee uuden sooloalbumin 24. helmikuuta. Albumi on nimeltään Minä ja Retkue. Siltä julkaistiin tammikuussa single Ilo etsii sua.

Pauli Hanhiniemi on suomalainen muusikko, säveltäjä ja sanoittaja. Hän tuli tunnetuksi Kolmas Nainen -yhtyeen laulusolistina. Myöhemmin hän toimi yhtyeessä Pauli Hanhiniemen Perunateatteri (1994–2004) sekä kansanmusiikkia soittavassa yhtyeessä Hehkumo.

Pauli Hanhiniemen oma bändi, Pauli Hanhiniemen Retkue soittaa omalla keikalla kaikki Paulin suurimmat hitit ja mukana on myös yhtyeen omat biisit, kuten hittisingle Suru teki lähtöään.

Pauli Hanhiniemen Retkue kutsuu löytämään musiikin ilon koko retkueen voimin Pyhtään Kulttuuritalon keikalla!


Tapahtumat järjestää Pyhtään Kulttuuritalo Oy

www.pyhtaankulttuuritalo.fi/tapahtumat


Aika: Portit klo 19:00

Alaikäisille on tapahtumissa oma sisäänkäynti ja katsomoalue (muu osa katsomoa on anniskelualuetta ja K18). Suositusikäraja ilman huoltajaa on 12 vuotta, koska tilaisuudessa on seisomakatsomo.

Portit avautuvat klo 19:00
Lämppäriesiintyjä alkaen klo 20:00
Pääesiintyjä klo 21:30

A-oikeudet

Myynti loppuu 2.9.2023 19:00.