EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 16.10.2018  /  On the Rocks  /  Helsinki

VENENUM (DE) + SLÆGT (DK), God Disease

VENENUM (DE) + SLÆGT (DK), God Disease Liput

Ladataan…

VENENUM (DE) + SLÆGT (DK) On The Rocksissa

Liput: 10/11€

OTR-kortilla: 8/9€

Ovet: 20:0

HUOM! OBS!!!
Aikataulut myöhästyvät valitettavasti tänään logistisista syistä!

Showtime:
21:00 - God Disease
22:00 - Slaegt
23:00 - Venenum

Slægt

Alkuvaiheillaan raakaa ja primitiivistä black metalia soittanut Slægt on vuosien saatossa kehittynyt sooloprojektista täydeksi kokoonpanoksi, jonka Frederiksenin ohella muodostavat Anders M. Jørgensen (kitara), Olle Bergholz (basso) ja Adam "CCsquele" Nielsen (rummut). Vaikka nykyinen Slægt tuntuukin kehittyneen ja muuttuneen paljon alkuajoista, on yhtyeen ydin/perusolemus pysynyt yhä koskemattomana. Tyylilliset vaikutteet on haettu laajemmalta spektriltä sekä hyvinkin erilaisista suuntauksista, kuten NWOBHM:sta sekä 80- ja 90-lukujen black metal -skenestä. Slægtin ulosantia voi parhaiten kuvailla eeppiseksi, tarttuvaksi ja nopeaksi black metalliksi vahvoilla heavy metal -vaikutteilla kuulostaen samalla tuoreelta.

Vuonna 2011 Oskar J. Frederiksenin (laulu & kitara) sooloprojektina startannut Slægt ehti puskea ulos yhden demon sekä "splitin" ennen tammikuussa 2015 julkaistua "Ildsvanger" -debyyttialbumia (Posh Isolation).
Nykyisellä kokoonpanollaan Slægt on julkaissut "Beautiful and Damned" -EP:n (Iron Bonehead Productions) joulukuussa 2015 sekä kokopitkän "Domus Mysterium" -albumin (Ván Records), joka puolestaan näki päivänvalon vuoden 2017 toukokuussa. Molemmat julkaisut ovat saaneet erinomaisen vastaanoton niin yhtyeen kotimaassa Tanskassa, kuin myös ulkomailla. Viime vuonna Kööpenhaminan Copenhell Festivalin tyrmäävällä esiintymisellään Slægt on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä tämän hetken mielenkiintoisimmista ja lupaavimmista bändeistä Tanskan metalliskenessä.

https://slaegt.bandcamp.com/

VENENUM

Vuonna 2008 perustettu VENENUM saavutti suurta suosiota ja huomiota underground-piireissä vuonna 2011 julkaistulla minialbumillaan. Neljän kappaleen verran äärimmäistä death metal-löylytystä tarjoillut julkaisu teki syvän vaikutuksen death metal -piireissä.
Musiikkitoimittajien sekä useiden alan konkareiden (Fenriz ja Frank Stöver) suuresti ylistämä VENENUM lähti kiertäämään pitkin Eurooppaa, jossa bändi esiintyi samoilla kiertueilla muun muassa Sonne Adamin, Tribulationin, Ketzerin ja Watainin kanssa. Lisäksi VENENUM soitti kymmenittäin klubi- ja festivaalikeikkoja ympäri Eurooppaa jättämättä yleisöään koskaan kylmäksi huikealla live-showllaan ja vaikuttavalla esiintymisellään.

VENENUM vetäytyi työstämään ensimmäistä albumiaan vuonna 2014. 2017 julkaistu "Trance of Death" -debyyttialbumi sisältää uusia, ennenkuulemattomia pimeyden kerroksia, ja se vei bändin musiikin uudelle brutaaliuden tasolle. Albumin kuusi sävellystä muodostavat 54-minuuttisen kokonaisuuden, joka on seos ainutlaatuista visiota, muuttamatonta/koskematonta perinnettä sekä pyhää kauhua. "Trance of Death" -albumin korkeatasoinen biisinkirjoitus ja todella laadukas tuotanto takasivat, että VENENUM :n esikoinen oli yksi viime vuoden merkittävimmistä julkaisuista. Tämä samaan aikaan suunnattoman kaunis sekä intensiivisen kammottava albumi tulee avaamaan VENENUM:lle ovet kaikkien jumalien death metal -temppeliin.

https://venenum.bandcamp.com/

 

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.