EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

Ke 2.9.2020 - Su 7.2.2021  /  KokoTeatteri  /  Helsinki

Vendetta: Korruptoituneiden mielten jumppa

Vendetta: Korruptoituneiden mielten jumppa Liput

Esitykset 17.1.2021 ja 7.2.2021 siirtyvät.

Uusi päivä ilmoitetaan mahdollisimman pian. Voit halutessasi vaihtaa liput KokoTeatterin lahjakorttiin tai toiseen KokoTeatterin esitykseen olemalla yhteydessä bookings@kokoteatteri.fi . Halutessasi voit myös palauttaa lippusi 8.3.2021 mennessä osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja .

***

Korruptoituneiden mielten jumppa -esitys
Feministisen improvisaatioteatteri Vendettan esityksissä vain naiset pääsevät päärooliin.

Vendetta on tuore, rohkea ja kantaaottava helsinkiläinen improvisaatioteatteri, jonka tavoitteena on edistää tasa-arvoa ja keskinäistä ymmärrystä improvisaatioteatterin keinoin. Vendettan jäsenet ovat teatteritaiteen ammattilaisia, jotka tutkivat sosiaalisia rituaaleja, valtarakenteita ja patriarkaalisen yhteiskunnan tabuja. Heillä on kaikilla pitkä kokemus erilaisista improvisaation muodoista, joita he rohkeasti yhdistävät feministisiin aiheisiin.

Kolmessa "Korruptoituneiden mielten jumppa" -esityksessä vendettalaiset improvisoivat ajankohtaisia tarinoita feministisestä näkökulmasta. Yleisö pääsee vaikuttamaan näytelmien sisältöön esityksen aikana sekä etukäteen teatterin sosiaalisen median kautta.

Tekijät:

Anna Andersson:
Anna Andersson on helsinkiläinen freelance-näyttelijä. Lisäksi Anna on suorittanut teatteriopettajan pedagogiset opinnot ja näyttelijäntöiden ohella hän myös opettaa. Vapaa-aikanaan Anna joogaa ja tanssii argentiinalaista tangoa.

Outi Ikonen:
Outi Ikonen on helsinkiläinen freelance-näyttelijä (FIA), joka on työskennellyt monipuolisesti näyttelijänä teattereissa ympäri Suomen, kuin kamera- ja äänitöiden parissa. Outi on intohimoinen liikkuja ja improvisoija sekä fantasiafriikki, jonka unelmarooli on Taru Sormusten Herrasta -tarinan Klonkku.

Julia Gauffin:
Julia Gauffin on monialainen esittävän taiteen ammattilainen, joka syttyy uusille aluevaltauksille ja rakastaa taiteen vaihtoehtoisia maailmoja. Improvisaatiossa Julia nauttii vapaudesta ja yllätyksistä, jotka paljastavat uusia mahdollisuuksia totuttujen kaavojen ja näkökulmien tilalle.

Suvi Koivusalo:
Suvi Koivusalo on alunperin Tampereen tyttöjä, mutta on sen jälkeen kiertänyt maailmaa aktiivisesti työn ja opiskelun perässä. Näyttelijänä Suvi on erityisen kiinnostunut improvisaatiosta, immersiivisestä teatterista sekä Forum-teatterista. Teatteritaiteiden ohella Suvi luotsaa omaa koulutusalan yritystään.  

Anna Korolainen Crevier:
Anna Korolainen Crevier on helsinkiläinen näyttelijä FIA ja monipuolinen teatterintekijä. Anna on opiskellut ja työskennellyt ympäri Eurooppaa Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Virossa ja Islannissa ja on pohjoismaisen teatteri Spindriftin perustajajäsen. Anna on esiintynyt aktiivisesti improvisaation saralla vuodesta 2016.

Tuuli Mattila:
Näyttelijä Tuuli Mattila on ehtinyt elämänsä aikana kokeilla monenlaista oikeustieteen opinnoista radiojuontamiseen. Tuuli on viettänyt nuoruusvuodet Korsossa, ja suhtautuukin teatteriin korsomaisella rohkeudella, teatteri kuuluu kaikille ja parhaimmillaan se on kantaaottavaa ja muuttaa yhteiskuntaa paremmaksi.

Vendettan: Nettisivut | Facebook | Instagram : @vendettateatteri

www.kokoteatteri.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Ovet avataan tuntia ennen esitystä.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.