EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 6.7.2023  /  Ilosaari  /  Joensuu

Vekararokki 2023

Vekararokki 2023 Liput

Lastenfestivaali Vekararokki saapuu jälleen viihdyttämään festarikansaa Joensuun Ilosaareen torstaina 6.7.2023 klo 15–19.

Vekararokissa tulee olemaan hyvää ja tanssittavaa musiikkia, sekä hauskaa puuhailtavaa. Tapahtumassa meitä on viihdyttämässä naurattava ja valloittava Pikku Kakkosesta tuttu Kikattava Kakkiainen. Lisäksi lavalle nousee tuttu lastenmielinen ja ihmeellinen lastenmusiikkiorkesteri Orffit! Lisää esiintyjiä on vielä tulossa!

Rokkialueelta löytyy kaikkea kivaa tekemistä musiikin kuuntelun lomassa. Alueelta voit löytää esimerkiksi pomppulinnoja, kasvomaalausta, poniajelua, sekä keppihevosradan ja kirjastoauto Mysteerin. Laguunista löytyy myös Lappis vesipuisto, joka tarjoaa rokkailun lomassa viilentävää ja virkistävää puuhaa festarikävijöille. Osa aktiviteeteistä on maksullisia, mutta suurin osa ilmaisia.

Mikäli nälkä yllättää kesken rokkailun, niin Kerubin grillistä nappaat festarieväät kaiken kokoisille ja Kerubin sisältä löytyy Vekararokkimenu. Lisäksi rokkialueelta löytyy makeannälkäisille Kosilkka Oy:n jäätelövaunu, hattara & popcorn-myyntivaunu, Kerubin Grilli ja lettujen paistopiste.

www.vekararokki.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 15:00-19:00

Lippuja on myynnissä Tiketissä koko Vekararokin ajan, ei ovimyyntiä.

Myynti loppuu 6.7.2023 19:00.