EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 18. - Su 19.6.2022  /  Kaapelitehdas  /  Helsinki

Vegemessut 2022

Vegemessut 2022 Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäisille päivämäärille ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 7.3.2022 mennessä.

***

Vegemessut palaavat Kaapelitehtaalle kesäkuussa!

Vegemessut ovat tuttuun tapaan täynnä parhaita vegebrändejä, kiinnostavia uutuuksia sekä kovimpia trendejä. Vegemessut tuovat vegevaihtoehdot helposti saataville ja näyttävät, kuinka helppoa ja herkullista kasvissyönti on. Vege kuuluu kaikille: messuilta löytyy ideoita niin kulinaristille, urheilijalle kuin kiireiseen arkeenkin.

 Ruoan tulevaisuus on täällä, tervetuloa juhlimaan sitä!

Instagram #vegemessut #wearewinning

www.vegemessut.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Liput sessioihin

Tilojen ruuhkautumisen hillitsemiseksi messupäivät on jaettu kahteen sessioon, klo 10:00-13:30 ja 14:00-18:00. Liput myydään sessioittain.

Yksi sisäänpääsylippu oikeuttaa sisäänpääsyyn ja oleskeluun Vegemessuilla lippuun merkityn session ajan. Tila tyhjennetään sessioiden välillä. Näytteilleasettajat ovat jokaisessa sessiossa samat.

Alle 12-vuotiaat sekä henkilökohtaiset avustajat maksavan asiakkaan seurassa ilmaiseksi.

Järjestäjä pidättää oikeudet ohjelmamuutoksiin.