EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 14.9.2019  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Vauhti-Festival

Vauhti-Festival Liput

Ladataan…

Kurvin Vauhti kutsuu kaikki entiset pelaajat, fanit, frendit ja kaikki muut kiinnostuneet juhlimaan Kurvin Vauhdin 20-vuotista taivalta alasarjafutiksen parissa. Esiintyjiä on, Vauhti-Grilli on, toivottavasti myös porukkaa tulee! Siirtoikkuna on edelleen auki mutta ainakin seuraavia artisteja on huhuttu illalla esiintyvän:

Stig + DJPP
Pietari
Ne Galaktiset
The Duplo!
King Weird
The Millioners
Don Lentola
Eija ja Runkkarit
Antero Kaksikäsi
Gyprok Meets Friends Downtown
Stadin vauhdikkaimmat DJ:t

Tarkemmat esiintyjätiedot ja aikataulut julkaistaan sitä mukaa kun saadaan asioista sovittua. Seuratkaa tapahtuman Facebook-sivua jossa ajankohtaisimmat tiedot: https://www.facebook.com/events/1379939785491878/

Koska futisjengin pyörittäminen on tappiollista toimintaa ja koska Pena on ollut jo 20 vuotta helisemässä kassavajeen kanssa niin toivomme että kaikki ostavat oman lippunsa eivätkä pyydä nimeä listalle - niin meinaamme tehdä me kaikki järjestäjät ja aktiivipelaajatkin. Tapahtumalla ei ole tarkoitus tehdä voittoa vaan mahdollisimman vähän tappiota.

www.facebook.com/Aaniwalli


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 14.9.2019 18:00.