EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 14.9.2019  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Vauhti-Festival

Vauhti-Festival Liput

Festarikesä on ohi! Yhyy yhyy.. Ehei, ei ole. Ei sinnepäinkään, sillä vielä on edessä kovat, siis todella kovat intiaanikesän huipentamat Kurvin Vauhti 20v festarit Ääniwallissa la 14.9.

Jos muistat legendaariset Vauhti-klubit 2000-luvun alusta, niin hiffaat miten älyttömistä kekkereistä nyt puhutaan. Tai jos et hengaillut vielä Stadin OG-bileissä 2000-luvun alussa tai noiden vauhdikkaiden vuosien muistikuvat on hahmottumatonta mustaa, niin ei mitään hätää, nimittäin nyt on helppo sauma paikata tuo aukko. Festareiden artistikattaus on laaja - musagenrejä rapista garagerockiin ja disco-housesta graffiticountryyn ja lattarisoundeihin.

Lavalle nousevat mm. The Duplo, STIG & DJPP, Pietari, The Millioners, Ne Galaktiset, Mikidi & Gaiaf, APROX., King Weird, Don Lentola, Antero Kaksikäsi, Eija & Runkkarit sekä Gyprok Meets Friends Downtown.

Keikkoja tykitetään kahdella lavalla ja Vauhti-grilli myy pihalla kokkien duunamia grilliherkkuja joka nälkään.
Ystävä, Ääniwalli la 14.9. Nähdään siellä!

www.facebook.com/Aaniwalli


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.