EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 10.8.2019  /  Ravintola Kruuna & Klaava  /  Akaa

Vasenkätisten Vestivaali

Vasenkätisten Vestivaali Liput

Ladataan…

Vasenkätisten Vestivaali tarjoaa Akaassa sekä vasen- että oikeakätisten artistien esittämää laadukasta musiikkia sekä vasen- että oikeakätiselle yleisölle.

Anssi Kela loistaa Vasenkätisten Vestivaalin yössä - Arto Nyberg ja Vuoden Vasenkätinen edelleen iltapäivän kulmakivenä

Akaan elävän musiikin yhdistys Almun vuodesta 2007 järjestämä Vasenkätisten Vestivaali laajenee tänä vuonna Etelä-Akaaseen. Lauantaina 10. elokuuta järjestettävän tapahtuman iltapäiväohjelma on Viialan torilla, mutta illalla rokki soi nyt Toijalassa ravintola Kruunan & Klaavan pihalla Lontilanjoen rantamaisemissa.

Vasenkätisten Vestivaalin ilmaisessa iltapäiväohjelmassa lähes loputonta jatkuvuutta edustaa Viialan oma poika, toimittaja Arto Nyberg ja Vuoden Vasenkätisen haastattelu. Vuodesta 2008 saakka Nybergin kipakan kepeiden kysymyspattereiden kohteena ovat olleet muun muassa Jari Tervo, Tuomas Kyrö, Jörn Donner, Jonna Tervomaa, Jukka Rasila ja Anni Sinnemäki. Vuoden Vasenkätinen 2019 julkistetaan elokuun alussa, ja luvassa on jälleen valinta oman alansa kansalliselta huipulta.

Iltapäiväohjelmaa värittää myös muun muassa vasenkätinen tanssiesitys.

Markus Salo ja Maustetytöt käynnistävät illan

Almu onnistui tänä vuonna nappaamaan Vasenkätisten Vestivaalin esiintyjäkaartiin The Voice of Finland -laulukilpailun voittajan Markus Salon. Salo avaa kello 19 käynnistyvän iltaohjelman akaalaisen Project X -yhtyeen solistina.

Vähintään yhtä kuuma kiinnitys on seuraavana lavalle nouseva, kehuttu ja kohuttu Maustetytöt. Bändin ensisingle Tein kai lottorivini väärin valloitti radioaallot, ja sen jälkeen vuorossa oli televisio ja Prisman mainokseen tehty Pelle Miljoonan Juokse villi lapsi -cover. Toinen single Se oli SOS julkaistiin toukokuun lopulla, ja Maustetyttöjen kesä kuluu albumia viimeistellessä ja Suomen merkittävimpiä festivaaleja kiertäessä.

Martti Servo ja Anssi Kela iltayön ilona

Maustetyttöjen jälkeen Vasenkätisten Vestivaalin lauteille nousee varmaakin varmempaa vatkausta lantioille tuottava Martti Servo & Napander. Servon ja kumppaneiden jälkeen illan kruunaa loistavan livebändin ympäröimä Anssi Kela, jonka hittikimara on jatkunut Nummelasta ja Millasta Levottoman tytön kautta Ilvekseen eikä osoita katkeamisen merkkejä.

Vasenkätisten Vestivaalin iltaohjelmaa on aiempina vuosina järjestetty Viialan entisen nahkatehtaan sisäpihalla ja sittemmin Viialan Seurahuoneen yläkerrassa. Uudella tapahtumapaikalla Almu päätti tarjota Vasenkätisten Vestivaalille mahdollisuuden kasvaa ja sen yleisölle tilaisuuden nauttia hienoista esiintyjistä kauniissa kesäillassa ja raikkaassa ilmassa.

Ohjelma:
19.00 Markus Salo & Project X
20.30 Maustetytöt
22.00 Martti Servo & Napander
00.00 Anssi Kela

www.almu.fi/vasurit


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput vaihdetaan rannekkeeksi tapahtuman ovella klo 18:00 alkaen.
Liput ovelta 35 €.

www.almu.fi
Facebook-tapahtuma

Ravintola Kruuna & Klaava
Kurisjärventie 11, 37800, Ravintola Kruuna & Klaava