EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 3.3.2023  /  Ravintola Kerubi (sali)  /  Joensuu

Värttinä - Oi Dai 30 vuotta

Värttinä - Oi Dai 30 vuotta Liput

VÄRTTINÄ - OI DAI 30 VUOTTA

Värttinä jatkaa menestyksekästä Oi Dai –levyä juhlistavaa konserttikiertuettaan keväällä 2023!

Suomen tunnteutin kansanmusiikkiyhtye Värttinä palaa kultaa ja platinaa myyneen Oi Dai-levyn tunnelmiin! Värttinän laulajariviin (Mari Kaasinen, Susan Aho ja Karoliina Kantelinen) liittyy kiertueen ajaksi neljäntenä jäsenenä myös Värttinä-yhtyeen perustaja, Sari Kaasinen.

Värttinän Oi Dai-levy julkaistiin kesän korvalla 1991. Levyn julkaisua ennakoi Marilaulu-single, josta tuli yhtyeen ensimmäinen radiohitti. Oi Dai-levystä tuli yhtyeen suuri läpimurto. Oi Dai myi platinaa (50 000 kpl) ja oli radiokanavien soitetuimpia syksyn 1991 ajan. Värttinä esiintyi kaikilla suurilla rock-festivaaleilla ja sadoissa konserteissa Suomessa ja Euroopassa. Yhtyeen kiertueet laajenivat pian Euroopan lisäksi mm. Pohjois-Amerikkaan, Japaniin, Australiaan ja Brasiliaan. Värttinä on vuonna 1983 Pohjois-Karjalassa, Rääkkylässä perustettu Suomen tunnetuin kansanmusiikkiyhtye.

Värttinä Oi Dai -kokoonpano:
Susan Aho, laulu ja harmonikka
Mari Kaasinen, laulu ja kantele
Karoliina Kantelinen, laulu, huilut ja kantele
Featuring Sari Kaasinen, laulu, kantele, kaksirivinen haitari
Mikko Hassinen, perkussiot
Matti Laitinen, kitara ja mandocello
Lassi Logren, viulu ja jouhikko

Aikataulu:
21:00 ovet
22:00 Värttinä

www.kerubi.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään narikkamaksu 3 €.

Kerubin kantiskortilla ennakkolipuista 2 euron alennus. Alennusliput (rajoitettu erä) myynnissä ainoastaan Tiketissä. Kerubin voimassaoleva kantiskortti on näytettävä sisääntulon yhteydessä. Kerubin mobiilikantiskortin saat hankittua osoitteesta kantis.kerubi.fi

Myynti loppuu 3.3.2023 23:59.