EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 20.7.2024  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Värttinä + Eve Crazy & Mar Yo

Värttinä + Eve Crazy & Mar Yo Liput

Tämä on Värttinän uusi tuleminen. Uutta musiikkia on tulossa vuonna 2024!

Värttinä on suomalaisen kansanmusiikin kruununjalokivi. Heidät tunnetaan kolmen pääsolistin laulamista veitsenterävistä harmonioista ​​ja tarttuvista melodioista. Heidän musiikkinsa ydinelementti on laulu, jonka juuret ovat Karjalan seudulla, etenkin naisten lauluperinteessä.

Värttinä vietti 40-vuotisjuhlavuottaan vuonna 2023, mikä on osoitus heidän asemastaan ​​sekä kotimaisen kansanmusiikin mestarina että suomalaisen musiikkiviennin edelläkävijänä. Oi dai -albumillaan musiikkikentän rajoja jo 90-luvulla rikkonut ja ilmiöksi noussut kokoonpano on kiertänyt maailmaa vuosikymmenten ajan niittäen kiitosta taiturimaisuudestaan ja perinteitä kunnioittavasta innovatiivisuudestaan.

Susan Aho – laulu

Mari Kaasinen – laulu

Karoliina Kantelinen – laulu

Mikko Hassinen – lyömäsoittimet

Matti Laitinen – kielisoittimet

Lassi Logrén – viulu, jouhikko

Illan avaa Eve Crazy & Mar Yo, joka yhdistää senegalilaista rappiä, suomalais-ugrilaista lauluestetiikkaa ja kanteleen sävelmaailmaa. Musiikissa yhdistyvät kaksi mannerta, kulttuuria ja yhteiskuntaa, urbaani ja perinteinen sekä universaali naiseus. Duo perustettiin tammikuussa 2021 Senegalissa. Eve Crazy on senegalilainen palkittu räppäri Casamancesta Etelä-Senegalissa. Mar Yo eli Marjo Smolander on rääkkyläislähtöinen kanteleensoittaja, laulaja ja säveltäjä. Toukokuussa 2024 duo julkaisee debyyttialbuminsa “New Stories”.

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Tapahtumapaikka on esteetön. Esteetön WC löytyy, ei erillistä pyörätuolikoroketta. Saattaja pääsee ilmaiseksi.

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 25 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Tapahtuma toteutetaan pääosin istumakatsomolla.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 20.7.2024 19:00.