EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 31.10.2022  /  Koko Jazz Club  /  Helsinki

Varre Vartiainen Trio feat. Joonatan Rautio

Varre Vartiainen Trio feat. Joonatan Rautio Liput

Varre Vartiainen tuo trionsa Koko Jazz Clubille.


”Jazz Guitar - Rock Attitude!” Slogan kuvaa Varre Vartiaisen räiskyvää persoonaa ja kitarismia. Monipuolisuus soittajana ja rokkaava asenne ovat luoneet pohjan uralle, jossa yhdistyvät harvinaisella tavalla työskentely rock- ja jazzmusiikin kentillä. Vartiaisen keväällä 2022 julkaistu albumi Almost Standards painottuu tyyliltään perinteisempään jazzilmaisuun.

Joonatan Rautio on maamme arvostetuimpia jazzmuusikoita ja edustaa oman instrumenttinsa ehdotonta kansainvälistä huippua. Hänet tunnetaan moniin musiikkityyleihin taipuvana, mutta samalla jazzperinteeseen syvästi juurtuneena saksofonistivirtuoosina. Hän valmistui jazzmusiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta vuonna 2003.

”Just got a change to listen three songs from Almost Standards album from Varre. Beautiful! Varre plays his ass off! Wonderful guitar playing! The tunes are beautiful and the band is smoking! ” - Mike Stern

www.kokojazz.fi/event-details/varre-vartiainen-trio-feat-joonatan-rautio


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00
Ovet klo 18:00

Showtime klo 19:00