EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 1.1.2023 - Ti 31.12.2024  /  Varicko  /  Seinäjoki

Varickon Dinner 2023-2024

Varickon Dinner 2023-2024 Liput

Varickon Dinner - osta täältä ruokailu Rytmikorjaamon keikkailtaan!

Dinner -lippu sisältää ruokailun Varickolla Rytmikorjaamon naapurissa ovien avaamisesta kaksi tuntia eteenpäin merkittynä päivänä.

Dinner-lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn keikalle. Voit täydentää aiemmin ostamasi keikkalipun Dinner-lipulla tai käydä ainoastaan syömässä menemättä keikalle. Pöytävarauksista ja allergioista voit olla suoraan yhteydessä ravintola@varicko.fi .

Osta Rytmikorjaamon keikkaliput erikseen täältä.

Lisätietoja, menut ja keikkalistan löydät täältä: varicko.fi/viikonloppu/

Pyörätuoliasiakkaan avustajalle ostettava Dinner-lippu erikseen.

varicko.fi/viikonloppu


Burger buffet 19,90 €

Kaikki 19,90 € maksavat dinnerit sisältävät:

Kokoa itse mieleisesi burgerit Varicon seisovasta pöydästä!

Pöydässä tarjolla paikallisen leipomon tuoreita hampurilaissämpylöitä, joiden täytteeksi voit valita talon BBQ-pulled porkia, vegaanisia mustapapu-kasvispihvejä tai revittyä lime-inkivääribroileria.

Kylmässä pöydässä runsaasti asiaankuuluvia lisukkeita ja muita täytteitä, mm. cheddarjuustokastiketta, talon kastikkeita, marinoitua punasipulia, maustekurkkuja sekä tuoreita kasviksia.

Lisäksi talon rapeat maalaislohkoperunat.