EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 10.5.2024  /  Bar Loose  /  Helsinki

VANTA + Balboa Son + Moody

VANTA + Balboa Son + Moody Liput

VANTA + Balboa Son + Moody Bar Loosessa 10.5.!

Helsinkiläinen altmetal-yhtye VANTA juhlistaa maaliskuun 1. julkaistua debyyttialbumiaan Future Does Not Belong to Us, joka lisäsi uuden kierteen moderniin vaihtoehtometalliin ja avasi bändin uuden ajanjakson. VANTA kiristää ruuvia entisestään tampaten ja veivaten suurella livesaundillaan. Come Join The Club.

 Facebook | Spotify

Taidokkaasti modernia rockia ja metalcorea yhdistelevä Balboa Son tarjoilee isoja kertsejä, tarttuvia riffejä sekä koukuttavia melodioita. DIY-pohjalta ponnistava, Spotifyssa yli miljoona striimiä kerännyt bändi saapuu ensimmäistä kertaa Helsinkiin keikalle eikä tätä kannata missata.

Facebook | Spotify

Alternative-rock yhtye Moody julkaisi uusimman singlensä Burning Bridges 15.3. Bändi tarjoaa raikkaan tuulahduksen suomalaiseen rock-skeneen yhdistelemällä vaikutteita niin rock-, metalli- kuin popmusiikistakin. Yhtyeen singlejulkaisut ovat tuttuja mm. Spotifyn Rock ei ole kuollut -soittolistalta.

Facebook | Spotify

Aikataulu:
21.00 Moody
21.45 Balboa Son
22.30 VANTA

Facebook-tapahtuma

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovella 12 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]

Myynti loppuu 10.5.2024 20:30.