EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 5.4.2024  /  Bar Loose  /  Helsinki

Tuska KVLT Klubi: Vansidian, Irrational Cause, Abstrakt

Tuska KVLT Klubi: Vansidian, Irrational Cause, Abstrakt Liput

Tuska KVLT Klubi Bar Loosessa

Tuska KVLT Klubi tarjoilee ärhäkän illan, kun lavan valtaavat Tuska-festivaalilta tutut KVLT-bändit. Illassa kuullaan perinteikästä heavy- ja death metalia yhdistelevä Vansidian, groovaavaa metalcorea takova Irrational Cause sekä sinfonista black metalia tykittelevä Abstrakt.

Vansidian

Vansidian julkaisi alkuvuodesta 2023 debyyttialbuminsa Reflecting the Shadows ja on sen myötä keikkaillut mm. Tuskassa ja lämmitellyt Warmen-yhtyettä heidän Suomen levynjulkkarikeikoillaan. Musiikissaan Vansidian yhdistelee vanhan koulukunnan heavymetal-perinteitä ja modernimpaa death metallia. Tämä paketti höystetään vielä retropelien melodioilla ja energisellä live-esiintymisellä!

Vuonna 2024 Vansidian työstää tulevaa toista albumiaan ja tekee ensimmäiset ulkomaankeikkansa.

Facebook | Instagram

Irrational Cause

Irrational Cause on läpimurtoa tekevä Helsinkiläinen metalcoreyhtye. Bändi julkaisi kehutun debyyttialbuminsa When The Lies Have Taken Controlin kesällä 2023 ja viettää kuluvan vuoden aktiivisesti keikkalavoja koluten. Levyn julkaisua juhlittiin asianmukaisin menoin legendaarisilla Tuska-festareilla, jossa bändi veti KVLT-lavan ääriään myöten täyteen. Yhtyeen musiikissa yhdistyvät groovaavat rytmit, tarttuvat melodiat sekä samaistuttavat ja vahvat sanoitukset.

Facebook  | Instagram

Abstrakt

Abstrakt on viisihenkinen määrittelemätön sinfoninen black metal -bändi pääkaupunkiseudulta. Yhtyeeltä löytyy kaksi julkaistua levyä, Obsidian ja Uncreation. Huhu kertoo, että lisää saattaapi olla tulossa, kukapa tietää. Sen pidemmittä puheitta, tykitellään.

Facebook | Instagram

***

Tuska KVLT -yhteisö kokoaa yhteen festivaalien, metallimusiikin sekä -kulttuurin ystävät. Osana Tuska KVLT -yhteisöä sinulla on mahdollisuus olla tärkeä osa Tuska-festivaalin toteuttamista. Lisätietoja löydät Tuskan verkkosivuilta!

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovella 9,50 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]