EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 13. - La 14.1.2023  /  Ravintola Kerubi  /  Joensuu

Vanhan Kerubin viikonloppu

Vanhan Kerubin viikonloppu Liput

Vanhan Kerubin viikonloppu 13.-14.1.2023

Olipa kerran Kerubi. Tai onhan se vieläkin, mutta erilaisena kuin ennen. Silti yhtenä viikonloppuna Kerubi on enemmän sellainen, kuin kerran oli.

Vanhan Kerubin viikonloppu antaa äänen artisteille, jotka olivat jo silloin hyviä, jotka ovat merkityksellisiä Kerubille, ja joille Kerubi on merkityksellinen. Vanhan Kerubin viikonloppu on mahdollisuus kohdata rakkaita, muistella mennyttä, kokea uutta ja jatkaa yli 30 vuotta sitten alkaneen joensuulaisen Kerubin tarinaa.

Vuosien saatossa on vettä (ja pakettiautoja) Pielisjoessa virrannut, ihmiset varttuneet ja Kerubi kasvanut. Silti halu kuulla hyvää musiikkia hyvien ihmisten seurassa ei ole kadonnut.

Vietämme Vanhan Kerubin viikonloppua 13.-14.1.2023.

Esiintyjät:

Perjantai 13.1.2023: Risto + muita
Lauantai 14.1.2023: Samuli Putro, Aavikko, Wasted ja Tanssiorkesteri Lossimies + muita.

www.kerubi.fi


Ikäraja: K-18

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Kerubin kantiskortilla ennakkolipuista 2 euron alennus. Alennusliput (rajoitettu erä) myynnissä ainoastaan Tiketissä. Kerubin voimassaoleva kantiskortti on näytettävä sisääntulon yhteydessä. Kerubin mobiilikantiskortin saat hankittua osoitteesta kantis.kerubi.fi

Ovella peritään narikkamaksu 3 €.