EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 9.9.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Vancouver Sleep Clinic (AUS)

Vancouver Sleep Clinic (AUS) Liput

Unenomaisen indiepopin nousutähti Vancouver Sleep Clinic saapuu Suomeen syyskuussa

Kansainvälisten tv-ohjelmien soundtrackeilta tuttu yhtye julkaisee uuden levynsä ennen keikkaa Helsingissä

Maailmanlaajuista huomiota eteerisillä kappaleillaan herättänyt Vancouver Sleep Clinic saadaan viimein tänä syksynä Suomeen, kun yhtye saapuu Mikonkadun On The Rocksiin 9. syyskuuta. Bändi julkaisi viime kuussa uuden Love You Like I Do -singlen heinäkuussa tulevalta kolmannelta studioalbumiltaan. Kappaleen taianomainen musiikkivideo kuvattiin Australian Queenslandissa.

Laulaja-säveltäjä-tuottaja Tim Bettinsoniin henkilöityvä yhtye on urallaan päässyt kiertämään suurin piirtein koko maapallon ympäri. Monimuotoisia yhteistyökuvioita harrastava Bettinson on työskennellyt useiden tunnettujen muusikoiden ja maailman kärkituottajien kanssa, ja kappaleet ovat päätyneet useiden kansainvälisten tv-ohjelmien, kuten muun muassa Bonesin, Teen Wolfin, The Good Doctorin ja The Vampire Diaresin taustamusiikiksi.

Australialainen Vancouver Sleep Clinic solmi taannoin maailmanlaajuisen levytyssopimuksen ranskalaisen Believe-levy-yhtiön kanssa, joka julkaisee yhtyeen seuraavan Fallen Paradise -albumin vielä ennen Vancouver Sleep Clinicin esiintymistä Helsingissä. Pandemiasulussa perustuksensa saanut albumi tarjoilee puhtaan näköalan Bettinsonin sielunmaisemaan ja vapaaseen luomisen virtaan.

www.rocks.fi

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18

Liput ovelta, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.

Myynti loppuu 9.9.2022 19:00.