EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 21. - La 22.6.2019  /  Pakkahuone, Tullikamari  /  Tampere

Valtteri Festival

Valtteri Festival Liput

Tullikamarilla ja Telakalla ja niiden terasseilla vietetään tänäkin vuonna keskikesän juhlaa. Tampereen juhannuksessa laadukkaita musiikillisia tuokioita tarjoavat mm. Pariisin Kevät, Samae Koskinen, M, Samuli Putro ja Atomirotta.

Juhannusaaton pääesiintyjä Pakkahuoneella on Pariisin Kevät. Unenomaisten tunnelmien ja hurmoksellisen tanssittavien melodioiden mestari sopii yöttömään yöhön täydellisesti. Tampereella onkin odotettavissa todellista juhannuksen taikaa. Ennen "tämän kylän poikii" lavalle nousee hillitöntä mutta myös äärimmäisen sympaattista elämää mm. MTV3:n Tähdet Tähdet -ohjelmassa viettänyt Samae Koskinen sekä maalailevan elektropopin taitava tulkitsija M.

Ennen juhannusaaton musiikillisia kokemuksia Pakkahuoneella lentää vitsi, läppä ja juttu jos toinenkin, kun sijan saa Valtteri Festivaliin jo vuosia kuulunut, ilmainen stand up -tykitys.

Juhannuspäivänä kello 19 Pakkahuoneella kuullaan poikkeuksellinen, vaikuttava juhannussaarna. Pitoja johtaa Samuli Putro, jonka tuore albumi Pienet rukoukset on herättänyt suurta ihailua ja levyä seuranneet keikat ovat olleet äärimmäisen vaikuttavia. Lieneekö tässä tämän vuoden Valtterin Festivalin vaikuttavin hetki?

Festarin tanssittavin tapaus on joka tapauksessa Pakkahuoneella juhannuspäivän iltana kannat kattoon heittävä Atomirotta. Stagen ja yleisön Ranelle, Mikolle ja Jykälle lämmittää Ursus Factory, tuo säröisä, kulmikas ja äärimmäisen hitikäs keikkakone.  

Myös tämä on jo varmaa: Valtterin Festivalin perinteinen, ilmainen juhannussauna lämpiää jälleen Tullikamarin välittömässä läheisyydessä festarin aukeamishetkistä hämärtyvään yöhön.

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18

PE 21.6.
Pariisin Kevät, Samae Koskisen Korvalääke, M
Ovet klo 21.00

LA 22.6.
Samuli Putron Juhannussaarna
Ovet klo 18.00

LA 22.6.
Atomirotta, Ursus Factory
Ovet klo 22.00

2 päivän lipulla pääsee kaikkiin Pakkahuoneen tapahtumiin ja lisäksi Telakan tapahtumiin, mikäli Telakalla on tilaa.

www.valtterifestival.fi