EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 23. - La 24.6.2023  /  Tullikamari  /  Tampere

Valtteri Festival 2023

Valtteri Festival 2023 Liput

Rakastettu kaupunkilaisten juhannusjuhla Valtteri Festival tuo Tampereen keskustaan vahvan kattauksen suomalaisen popin ja punkin huippuartisteja.

23.6. juhlakansaa hemmotellaan kotimaisella punkilla ja räpillä. Juhannusaaton illassa nähdään mm. tinkimättömästä live-energiastaan ja räyhäkkäästä riffittelystään tunnettu Huora. Lavalle nousevat myös Emma-ehdokkuuksilla noteerattu, tiukkoja heviriffejä ja rappia yhdistelevä Lähiöbotox sekä voimapoppia/punkrockia soittava Aino & Hajonneet.

Juhannuspäivänä 24.6. siirrytään eteerisempiin tunnelmiin, kun festivaaliväen saattelevat hurmioon elektronisen popin tähtiyhtye Ruusut sekä syksyllä 2022 uuden Asiatonta oleskelua -albuminsa julkaissut ja Teosto- palkintoehdokkuuden pokannut Litku Klemetti. Illassa nähdään myös psykedeelisestä musiikistaan tunnettu Plutonium 74 ja YleX Läpimurto 2023 -listaukselle päässyt, indievaikutteista popmusiikkia tekevä laulaja- lauluntekijä Ville Veikka.

Valtteri Festival täyttää koko Tullikamarin juhannukseen kuuluvalla lämmöllä ja auringolla. Vietä siis keskikesän juhlaa ja kaupunkijuhannusta Valtterissa!

PERJANTAI 23.6.
Huora, Lähiöbotox, Aino & Hajonneet

LAUANTAI 24.6.
Ruusut, Litku Klemetti, Plutonium 74, Ville Veikka

tullikamari.net


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 40 € - PE / 45 € - LA / 75 € - 2PV, mikäli jäljellä.

Tullikamari
Tullikamarinaukio 2, Tampere