EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 18.5.2022  /  Kulttuurikeskus Caisa  /  Helsinki

Valtaisa Luonnontalouskoneisto: Teollisen ajan lyhyt historia -levynjulkistuskonsertti

Valtaisa Luonnontalouskoneisto: Teollisen ajan lyhyt historia -levynjulkistuskonsertti Liput

Valtaisa Luonnontalouskoneisto levynjulkistuskonsertilla Kulttuurikeskus Caisassa! Illan avaa Heikki Willamo Metsä minussa -valokuvaesityksellään.

Tämä tuntemamme teollinen aika jää lyhyeksi, parinsadan vuoden jaksoksi, jota ihmiskunta tulee tulevaisuudessa pitämään outona ja kovin epäonnistuneena osana omaa historiaansa. Jaksona, jonka aikana luonnonvarojen ylikuluttaminen, saastuttaminen, ilmaston lämmittäminen, biodiversiteetin hävittäminen ja monet muut tapahtumakulut olivat tehdä lopun koko ihmisen taipaleesta pallon pinnalla.

Vaikka monet asiat menevät huonoon suuntaan, tapahtuu onneksi hyvääkin. Tulevaisuudessakin on norppia ja monia muita oman laulunsa arvoisia eläväisiä. Vaikka korona ei jää viimeiseksi pandemiaksi, alkavat kaivosten varjot hiljalleen himmentyä, kamaa kierrätetään entistä enemmän, mykorritsat elävät edelleen metsissään eikä yksikään kevät lopulta tule olemaan äänetön. Kaikki ei ole ihan sama – jos me vain päätämme itse kirjoittaa oman selviytymistarinamme.

Ympäristörockyhtye Valtaisa Luonnontalouskoneisto käynnistyi vuonna 2016. Sen juuret ovat RaakkuJaHelmet -kokoonpanossa (1997-2012). Sama naivistis-idealistinen meno jatkuu!

Illan avaa luontokuvaaja-kirjailija Heikki Willamo Metsä minussa -valokuvaesityksellä.

Valtaisa Luonnontalouskoneisto Spotify

http://www.heikkiwillamo.com 

www.facebook.com/luonnontalouskoneisto


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00
Ovet auki tuntia ennen.

Showtime 19:00

Jos tapahtumaan on lippuja jäljellä, niitä voi varata puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,78 € / min. + pvm), joka päivä klo 9-21. Nettisivuilta vain ostoja