EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 6.9.2024  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Vaihtoehtolöylyt

Vaihtoehtolöylyt Liput

Vaihtoehtolöylyt-kiertue Rytmikorjaamolla 6.9.2024

Vaihtoehtolöylyt on vaihtoehtorokille pyhitetty kiertue, jossa yhdistetään kunnianhimoa tihkuvien indiebändien ja heidän tukijoukkojen voimat.


Antivalent

Antivalent, seinäjokinen modernin alternative rockin viisikko jo vuodesta 2017 - vahvempana ja riipivämpänä kuin koskaan. Raskaita säveliä, lempeitä melodioita ja raastavia teemoja sisältävät kappaleensa kaappaavat kuulijan suoraan syleilyynsä ja kuljettavat tämän läpi elämän ja tunteiden vuoristoradan.

Radiosoittoa aina Cityltä Rockille usealla kappaleella saanut, YleX Nosteessa hallinnut ja festivaalilavoillakin nähty yhtye on uransa aikana julkaissut useiden singlehittien ja EP:n lisäksi albumikokonaisuuden "Lifelong", jolla tavoitti kiitosta myös kriitikoiden kynistä. Julkaisujensa tiimoilta yhtye onkin sekä myynyt kotipaikkakuntansa Bar 15:n loppuun että jakanut lavan suurten kotimaisten artistien, kuten Von Hertzen Brothersin, SARAn ja Shiraz Lanen kanssa.

Runsaiden klubi-keikkojen lisäksi meriittinä on myös Provinssi-yleisön villitseminen. Musiikillisen sisältönsä lisäksi yhtye on tunnettu erittäin energisestä live-esiintymisestään, joka ei jätä kylmäksi.


Frail

Frail on Sunrise Avenuen raskasversioksi tituleerattu rock-voimala, joka häpeilemättömästi yhdistää vaihtoehtoista metallia, numetalia ja discopopia, ja iskee sen suoraan amerikkalaisen rockin suoniin.

Suomessa ja ulkomailla toistasataa keikkaa heittäneen Frailin ura on saanut uutta nostetta toukokuussa 2023 julkaistun uuden albuminsa "Stand by Me In The Storm" myötä. Frailin albumi päätyi Kaaoszinen toimittajien valitsemien vuoden 2023 TOP-10 albumien joukkoon.

Frailin musiikki on saanut loistavan vastaanoton niin suomalaisessa kuin kansainvälisessä musiikkimediassa - tästä osoituksena soittolista paikka Radio Cityn kotimaisen rockin uutuuksissa ja soittolistapaikat Spotifyn toimittamilta soittolistoilta.


Vanta

Vaihtoehtometallin tulokas Vanta uudistaa saundiaan jatkuvasti sekä julkaisi esikoisalbuminsa "Future Does Not Belong To Us" 1.3.2024. Yhtye keikkailee tiheään levynjulkistuksen merkeissä. Singlet "Let Me Out Of Paradise" ja nimikkosingle "Future Does Not Belong To Us" ovat jo keränneet huomiota sekä soittolistasijoituksia mm. "New Music Friday" ja ”Rock ei ole kuollut" -listoilla sekä radiosoittoa YleX- sekä Radio Rock -kanavilla.Vaihtoehtolöylyt-ilta Rytmikorjaamolla on osa Ilmiöiden Yö -tapahtumaa:

Seinäjoen uusi kaupunkitapahtuma tarjoaa kaupunkilaisille mahdollisuuden kokea monitaiteista kulttuuritarjontaa yhden illan aikana. Ilmiöiden yötä vietetään 6.9.2024 klo 17-22 ympäri kaupunkia.

Tapahtumaa ja ohjelmaa järjestävät Seinäjoen kulttuuri- ja taideverkoston toimijat sekä alueen yritykset ympäri kaupunkia. Ilmiöiden Yössä on mahdollisuus kokea taidetta, musiikkia, teatteria, elokuvia, viihdettä, elämyksiä ja ilmiöitä.

Katso tarkemmat tiedot ja aikataulu osoitteesta: www.taideseinajoki.fi/ilmioidenyo

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: kyllä
Muuta huomioitavaa: Kulkureitit tiloissamme ovat esteettömiä. Pyörätuoliasiakkaat ohjataan normaaleissa keikkailloissa pyörätuolikorokkeelle. Numeroimattomissa istumakonserteissa paikan saa vapaasti valita.

***

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu Ry ja Luonnonperintösäätiö ovat perustaneet keräyksen, jonka tarkoituksena on etsiä ja rauhoittaa suojelualue Selmun toiminta-alueelta Etelä-Pohjanmaalta.

Ympäristölipun +3€ lahjoitetaan lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Rytmikorjaamon metsä -keräykseen.

Osallistu Rytmikorjaamon metsä -kampanjaan Luonnonperintösäätiön kampanjasivulla!

Myynti loppuu 6.9.2024 20:00.