EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

Su 2. - Ti 4.5.2021  /  KokoTeatteri  /  Helsinki

Vahva ja hellä

Vahva ja hellä Liput

Tapahtumaan on tulossa muutoksia.

Lipunmyynti aukeaa jälleen, kun mahdolliset muutokset ovat varmistuneet. Tapahtuman siirtyessä tai peruuntuessa lippujen palauttaminen on mahdollista. Tiketti on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse, kun mahdollinen uusi päivä on löytynyt.

***

Tanssi- ja musiikkiesitys eri ikäpolville yhdessä

Vahva ja hellä -teos käsittelee tanssin ja musiikin keinoin vahvuuden ja hellyyden, voiman ja haurauden kokemusta läpi elämän ja sen ääripäissä. Esityksen lähtökohtana ovat aistikokemukset, jotka kantavat meitä vauvasta vanhuuteen. Tämä esitys on rakennettu sukupolvien välille siten, että siitä voivat nauttia yhtä aikaa niin vauvaperheet kuin vanhukset. Esitykset KokoTeatterissa 2.5. ja 4.5.2021. 

Loiske Ensemblen teos Vahva ja hellä tuo sekä vauvat että vanhukset yhteisen taidekokemuksen äärelle. Elokuussa 2020 ensiesityksensä saanut Vahva ja hellä syntyi korona-ajan keskelle ja sitä pyritään esittämään monipuolisesti erilaisissa tiloissa voimassa olevien turvallisuussuositusten mukaisesti. Esitys voidaan tuoda palvelutaloihin, hoivayhteisöihin, mutta myös puistoon ja sisäpihoille. Vahva ja hellä -esitykset kutsuvat vanhukset ja vauvaperheet yhdessä nauttimaan esityselämyksestä ja toistensa seurasta. Keväällä 2021 esitys nähdään KokoTeatterissa kaksi kertaa. 

Loiske Ensemble on erikoistunut keholliseen ja sanattomaan viestintään. Esitykset sopivat lasten lisäksi eri ikäiselle ja monikulttuuriselle yleisölle. Suositut esitykset ovat kiertäneet yli 14 vuoden aikana eri kulttuuritaloilla, teattereissa, avoimissa päiväkodeissa sekä tanssi- ja lastenkulttuurifestivaaleilla aina Japanissa saakka. 

Esiintyjät
Riikka Siirala, tanssi ja laulu
Mari Kätkä, harmonikka ja laulu

Työryhmä
Puvustus: Saija Siekkinen
Koreografia: Riikka Siirala
Musiikki: Mari Kätkä
Valokuva: Hanna Pihko, Liisa Isotalo

Kuva: Hanna Pihko 

www.osiristeatteri.fi/loiske

www.kokoteatteri.fi/ohjelmisto/loiske-ensemblen-vahva-ja-hella


Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Lastenlipun ikäraja 12 vuotta.
Alle 2-vuotiaat ilmaiseksi. Valitse tällöin lipputyypiksi aikuinen + vauva.

Ovet avataan tuntia ennen esitystä.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.