EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 2.3.2024  /  Bar Loose  /  Helsinki

Uzeda (IT), Fun

Uzeda (IT), Fun Liput

UZEDA JA FUN KOLMEN KEIKAN KIERTUEELLE SUOMEEN

Sisilialainen noise rock -yhtye Uzeda saapuu kolmen keikan kiertueelle Suomeen. Agostino Tilottan, Giovanna Caciollan, Raffaelle Gulisanon ja Davide Oliverin vuonna 1987 perustama kokoonpano on julkaissut uransa aikana seitsemän levyä Touch & Go- ja Temporary Residence -levymerkeillä. Bar Loosessa yhtye nähdään lauantaina 2.3.

Uzeda on kiertänyt vuosien varrella useiden alan yhtyeiden kanssa Yhdysvalloissa ja Euroopassa sekä soittanut mm. Touch & Go:n 25-vuotisjuhlissa Chicagossa ja Shellacin kutsumana kahdesti Britannian edesmenneillä All Tomorrow’s Parties -festivaaleilla. Steve Albini onkin bändin uskollinen hoviäänittäjä, joka on nauhoittanut suurimman osan Uzedan levyistä Italiassa.

Uzedasta ollaan julkaisemassa dokumentti “Uzeda - Do It Yourself”, joka kertoo bändin 35-vuotisesta urasta, toimimisesta omilla ehdoilla sekä Tee Se Itse -kulttuurin merkityksestä ja tärkeydestä.

Keikat lämmittelee helsinkiläinen, vuonna 2001 toimintansa aloittanut ja nykyään harvakseltaan keikkoja soittava Fun.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovella 19 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]