EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 31.12.2021  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Uutenavuotenakin menee hyvin

Uutenavuotenakin menee hyvin Liput

UUTENAVUOTENAKIN MENEE HYVIN - VUODEN PERINTEISET PÄÄTÖSBILEET TEKEVÄT PALUUN KORONATAUON JÄLKEEN

Ääniwallissa vietetään vietetään pakollisen välivuoden jälkeen taas perinteisiä uudenvuodenbileitä kuuden bändin ja Helsingin yöstä tuttujen DJ:den voimin. Luvassa on jälleen tuhti kattaus kovinta kotimaista punk-, rock- ja indie-musiikkia, missä hallitsevana elementtinä soivat sähkökitarat ja mukaansatempaavat rytmit.

Bileet pyöräyttää käyntiin tämän hetken mielenkiintoisimpiin uusiin bändeihin lukeutuva KIUSA, jonka jälkeen lavalle nousevat ensimmäisen Helsingin keikkansa yli vuoteen soittava Flippipuisto, kotimaisen perusrockin vakiokalustoon jo vuosien ajan lukeutuneet Räjäyttäjät ja Nyrkkitappelu, eeppisistä livekeikoistaan sekä hypnoottisen valtavista soundeista tunnettu Teksti-TV 666 sekä viime kesänä raketin lailla tämän vuoden rock-sensaatioksi noussut KISSA.

Bändien lisäksi tapahtumassa kuullaan tuttuun tapaan myös laadukasta levymusiikkia, josta vastaavat jo aikaisemmilta vuosilta tutuiksi tulleet Joe Caligula ja Jack Popcorn sekä mm. Bar Loosen City Slang -diskoista tuttu kollektiivi Shark Boys Die Hard DJ’s.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman järjestää TMH Productions Oy.

www.aaniwalli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.

Myynti loppuu 31.12.2021 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot