EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 31.12.2019  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Uutenavuotenakin menee hyvin!

Uutenavuotenakin menee hyvin! Liput

Uutenavuotenakin menee hyvin!

Perinteiset Tänäänkin menee hyvin! -uudenvuodenbileet järjestetään jälleen Helsingin Ääniwallissa. Uusi vuosi ja vuosikymmen otetaan tänäkin vuonna vastaan hyvän musiikin parissa. Ääniwallin kahdelle lavalle nousevat suomipunkin tämän hetken ykkösnimi Pää Kii, tänä vuonna loistavat uudet albumit julkaisseet Nykyaika ja Särkyneet sekä kotimaisen rockin tuoreinta sukupolvea edustava Luukas Oja. Joulukuun alussa julkaistaan vielä lisää esiintyjiä sekä illan dj:t.

Bändien lisäksi lisäksi illan musiikista vastaa monipuolinen kattaus paikallisia DJ:tä, joiden laukut on lastattu laadukkailla levyllä, mikä pitää huolen siitä, että bileiden musiikillinen taso pysyy koko illan katossa. Luvassa on kokonaisvaltainen paketti punkkia, diskoa, indierockia ja jytää, joiden tahtiin kelpaa bailata mennyt vuosi ja vuosikymmen pakettiin, sekä kääntää katseet 2020-luvulle.

Luukas Oja
Illan ensimmäisenä esiintyjänä lavalle nousee nuorta energiaa, vimmaa punk-asennetta räiskyvä Luukas Oja. Yhtye julkaisi ensimmäisen singlensä Muijista kesällä 2018, jonka jälkeen yhtyeen taival on ollut yhtä nousukiitoa. Yhtye on julkaissut kuluneen vuoden aikana lisää musiikkia ja keikkaillut ahkerasti ympäri Suomea. Nuoresta iästään huolimatta Luukas Oja on erittäin tiukka ja energinen ja ehdottomasti tarkastamisen arvoinen livebändi. 

Nykyaika
Vuodesta 2015 kotimaisia keikkapeltoja kyntänyt Nykyaika on kovaääninen helsinkiläinen rockyhtye, jonka musiikissa kitaristi Tuomas Alatalon päällekäyvät fuzz-vallit yhdistyvät omintakeisella tavalla laulaja Otto Grundströmin 70-luvulle kumartaviin melodioihin. Yhtye julkaisi tänä vuonna odotetun debyyttialbuminsa Lomakeskus Helvetti, joka keräsi suopeita, paikkapaikoin jopa suitsuttavia arvioita maamme musiikkilehdistössä. 

Runsaan keikkailun ansiosta Nykyaika on tällä hetkellä kovemmassa iskussa kuin koskaan, ja yhtyeen soundi tanakoitui tämän vuoden keväällä entisestään, kun bändiin liittyi aikaisemmin mm. The Patsy Walkersissa vaikuttanut kosketinsoittaja Kara Isoviita. Tervetuloa mukaan Nykyajan rock'n'roll -junaan huutamaan Helenaa ja tanssimaan rakettien loisteessa.

Särkyneet
Pari vuotta hiljaiseloa ja keikkataukoa viettänyt Särkyneet aktivoitui alkuvuodesta julkaisemalla neljännen pitkäsoittonsa Sinä nouset. Levy sisälsi tuttuun tapaan nipun laulaja-kitaristi Milla Härmän kynästä syntyneitä renttupop-kappaleita täynnä toivoa, pettymyksiä ja samaistuttavia yksityiskohtia. Uudesta tulemisestaan huolimatta Särkyneet on keikkaillut melko säästeliäästi, mutta Ääniwallissa uuden vuoden aattona on mahdollisuus jälleen päästä kuulemaan yhtyeen kaikki uudet ja vanhat hitit.

Pää Kii
Illan viimeisenä esiintyjänä ja tapahtuman toisena pääesiintyjänä nähdään suomipunkin ehdoton kärkinimi Pää Kii, joka julkaisi viime vuoden lopulla odotetun kakkosalbuminsa Jos huonoo onnee ei ois mul ei ois onnee ollenkaan. Kulunut vuosi on ollut kiireinen ja Pää Kii on ollut tuttu näky loppuunmyydyillä klubeilla ja sekä lähes kaikilla kesän festareilla. Yhtyeen uusi kokoonpano on virittynyt vuoden aikana hurjaan vireeseen ja meno tulee olemaan varmasti villi, kun yhtye paketoi menestyksekkään keikkavuotensa 2019 Ääniwallin isolla lavalla.   

www.facebook.com/Aaniwalli


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 31.12.2019 20:00.