EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 21. - La 22.7.2023  /  Tavara-asema  /  Tampere

Uusi Tampere 2023

Uusi Tampere 2023 Liput

Nouseviin ja omaperäisiin artisteihin keskittyvä kaupunkifestivaali Uusi Tampere julkaisi tulevan kesän ensimmäiset artistit ja muuttaa uuteen kotiin!


Viidettä kertaa järjestettävän festivaalin tapahtumapaikkana toimii nyt ensimmäistä kertaa aivan Tampereen keskustassa sijaitseva historiallinen Tavara-asema.

Konsertti- ja tapahtumatalo Tavara-asema tarjoaa festivaalille ainutlaatuisen kotipaikan. Teollisuusrakennusten estetiikkaa ja pehmeyttä huokuvien sisätilojen lisäksi tapahtuman aikana on käytössä myös keidasmainen, intiimi ulkolava ja tunnelmallinen terassi Puutalon edustalla. Uusi Tampere -jatkoille puolestaan tarjoaa tilat legendaarinen Tullikamari.

PE 21.7.
Samuli Putro // Antti Autio // Lyyti // Jesse Markin // Radio Supernova // Oruã (BRA) // Ahmed Ag Kaedy (MLI) // Elia Lombardini

LA 22.7.
Yuné Pinku (UK) // COBRAH (SWE) // Malla // Ege Zulu // Sofa // DJ Sofa // Sophia Mitiku // Nelma U // Elsi Sloan

uusitampere.fi


Ikäraja: K-18

Kahden päivän early bird -liput myynnissä. Yhden päivän liput tulevat myöhemmin myyntiin. 

Tutustu Tavara-aseman turvallisemman tilan periaatteisiin.

Tavara-aseman verkkosivut