EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 21. - La 22.7.2023  /  Tavara-asema  /  Tampere

Uusi Tampere 2023

Uusi Tampere 2023 Liput

Nouseviin ja omaperäisiin artisteihin keskittyvä kaupunkifestivaali Uusi Tampere julkaisi tulevan kesän ensimmäiset artistit ja muuttaa uuteen kotiin!


Viidettä kertaa järjestettävän festivaalin tapahtumapaikkana toimii nyt ensimmäistä kertaa aivan Tampereen keskustassa sijaitseva historiallinen Tavara-asema.

Konsertti- ja tapahtumatalo Tavara-asema tarjoaa festivaalille ainutlaatuisen kotipaikan. Teollisuusrakennusten estetiikkaa ja pehmeyttä huokuvien sisätilojen lisäksi tapahtuman aikana on käytössä myös keidasmainen, intiimi ulkolava ja tunnelmallinen terassi Puutalon edustalla. Uusi Tampere -jatkoille puolestaan tarjoaa tilat legendaarinen Tullikamarin Pakkahuone. Liput jatkoille ostettava erikseen.

PE 21.7.
Samuli Putro // Antti Autio // Lyyti // Jesse Markin // Radio Supernova // Oruã (BRA) // Ahmed Ag Kaedy (MLI) // Elia Lombardini

Jatkot (Pakkahuone): DJ:t Lida Moeini & Antti H

LA 22.7.
Yuné Pinku (UK) // COBRAH (SWE) // Malla // Ege Zulu // Sofa // DJ Sofa // Sophia Mitiku // Nelma U // Elsi Sloan

Jatkot (Pakkahuone): DJ:t Sara-Maaria & vni.rv

Valloittavat kaupunkifestivaalit Uusi Tampere ja Valtteri nyt yhdessä paketissa!

Tahtoisitko muistaa läheistäsi juhlan kunniaksi ikimuistoisilla kulttuurielämyksillä? Tai lähteä itse nauttimaan Tampereen urbaanista kesätunnelmasta ja tähtiartistien keikoista? Silloin kannattaa ottaa suunnaksi Tullikamarin ja Tavara-aseman rakastetut kaupunkifestivaalit! Upealla lippupaketillamme pääset fiilistelemään sekä Uusi Tamperetta että Valtteria huokeaan hintaan. Saat yhden päivän liput molemmille festareille 75 eurolla ja kahden päivän superkombon 120 eurolla.

Koe valoisten iltojen taika ja livekeikkojen hurmos tunnelmallisissa tiilitaloissamme!

uusitampere.fi


Ikäraja: K-18

Huomioithan, että ovella ei ole lipunmyyntiä. Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Lipun hinnat ovien auettua 1 PVÄ 60 € / 2 PVÄ 90 €.

Liput vaihdetaan rannekkeeseen.

Tutustu Tavara-aseman turvallisemman tilan periaatteisiin.

Tavara-aseman verkkosivut