EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 22. - La 23.7.2022  /  Hiedanranta  /  Tampere

Uusi Tampere 2022

Uusi Tampere 2022 Liput

Uusi Tampere -festivaali 22.–23.7. Tampereen Hiedanrannassa!


Yksi Uusi Tampere 2022 -festivaalin pääesiintyjistä on sen numeraalikaima, jo yli neljän vuosikymmenen ajan herkillä melodioillaan ja autotalliräminällään riemastuttanut 22-PISTEPIRKKO. Utajärveläistrion jäsenet ovat keskittyneet viime vuosina omiin projekteihinsa, mutta bändin viimeaikaisista some-päivityksistä on voinut päätellä, että uutta materiaalia olisi syntymässä.

Uutta materiaalia odotetaan kuumeisesti myös romantiikan ja melankolian mestareilta, PARIISIN KEVÄT -yhtyeeltä. Hurmoksellisista keikoistaan tunnettu bändi ei ole julkaissut uutta musiikkia sitten vuoden 2019, mutta tekee nyt odotetun Uusi Tampere -debyyttinsä.

Ensi vuonna näyttävän paluun tekee myös SCANDINAVIAN MUSIC GROUP. Helsinkiläisyhtyeen edellisestä albumista tuli syksyllä kuluneeksi jo kuusi vuotta, mutta elokuinen single Elämä on edessä helpotti pahinta SMG-nälkää.

Suomenkielisen popin kärkinimistä Hiedanrannassa nähdään myös valtavirtasuosioon Kinovalon alla -albumillaan noussut ARPPA, aina tyylikäs Minja Koski alias M, sielukkaasta folk-popistaan tunnettu lauluntekijä LAURA MOISIO sekä kolmella singlejulkaisullaan psykedeelisen indiepopin ystäviä ällistyttänyt PAMBIKALLIO.

Kotimaisen hiphopin kärkeä festivaalilla edustavat tämän vuoden huipputulokkaat YEBOYAH ja ROSA COSTE sekä jo 2000-luvun alusta räpännyt "Idän ihme" eli tamperelaisveteraani KALLE KINOS. Sielukasta R&B-osaamista tarjoilee äärimmäisen lupaava turkulaisnuorukainen LOUIE BLUE.

Uusi Tampere antaa myös pikkusormensa jazzille. LINDA FREDRIKSSON hämmästytti kuluvana vuonna paitsi konserteillaan, myös kansainvälisissäkin medioissa viiden tähden arvioilla palkitulla Juniper-albumillaan. Fredriksson on esiintynyt aiemmin festivaalilla Mopo-yhtyeensä kanssa.
Hiedanrannan ympäristöön oleellisesti kuuluvaa karheutta ja nuhjuisuutta festivaaliviikonloppuun tuovat JUKKA NOUSIAINEN & KUMPP., 1970-lukuisen iskelmäpopin polkuja tallaava AMURI, tammikuussa esikoisalbuminsa julkaiseva nössöpunktulokas TEINI-PÄÄ sekä 1990-luvun alun indierockin hengessä särisevä BAD SAUNA.
Ensimmäisen artistijulkistuksen täydentävät tyylilajeja ennakkoluulottomasti yhdistelevät turkulainen tuottaja-dj JODI WILD sekä elektronisen tanssipopin ja housen maisemissa kupliva HANDSHAKING, joka tunnetaan myös Töölön Ketterä -yhtyeen Fedja Kamarina.

Ohjelma täydentyy alkuvuoden 2022 aikana.

***

UUSI TAMPERE 2022 OHJELMA:

Pariisin Kevät, 22–Pistepirkko, Scandinavian Music Group, Ada Aik, Yeboyah, Arppa, Linda Fredriksson, M, Rosa Coste, Jukka Nousiainen & Kumpp., Pambikallio, Handshaking, Jodi Wild, Kalle Kinos, Louie Blue, Laura Moisio, Teini-Pää, Bad Sauna, Amuri ym.

uusitampere.fi


Ikäraja: K-18

Yhden päivän lipulla kerran sisään. Yhden päivän liput tulevat myyntiin myöhemmin keväällä 2022.

Kahden päivän liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtuman sisäänkäynnillä.

Vuoden 2020 ja 2021 peruuntuneiden Uusi Tampere -tapahtumien liput eivät käy tähän tapahtumaan.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Hiedanranta
Tampere