EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 22. - La 23.7.2022  /  Hiedanranta  /  Tampere

Uusi Tampere 2022

Uusi Tampere 2022 Liput

Uusi Tampere -festivaali 22.–23.7. Tampereen Hiedanrannassa!


Yksi Uusi Tampere 2022 -festivaalin pääesiintyjistä on sen numeraalikaima, jo yli neljän vuosikymmenen ajan herkillä melodioillaan ja autotalliräminällään riemastuttanut 22-PISTEPIRKKO. Utajärveläistrion jäsenet ovat keskittyneet viime vuosina omiin projekteihinsa, mutta bändin viimeaikaisista some-päivityksistä on voinut päätellä, että uutta materiaalia olisi syntymässä.

Uutta materiaalia odotetaan kuumeisesti myös romantiikan ja melankolian mestareilta, PARIISIN KEVÄT -yhtyeeltä. Hurmoksellisista keikoistaan tunnettu bändi ei ole julkaissut uutta musiikkia sitten vuoden 2019, mutta tekee nyt odotetun Uusi Tampere -debyyttinsä.

Ensi vuonna näyttävän paluun tekee myös SCANDINAVIAN MUSIC GROUP. Helsinkiläisyhtyeen edellisestä albumista tuli syksyllä kuluneeksi jo kuusi vuotta, mutta elokuinen single Elämä on edessä helpotti pahinta SMG-nälkää.

Suomenkielisen popin kärkinimistä Hiedanrannassa nähdään myös valtavirtasuosioon Kinovalon alla -albumillaan noussut ARPPA, aina tyylikäs Minja Koski alias M, sielukkaasta folk-popistaan tunnettu lauluntekijä LAURA MOISIO sekä kolmella singlejulkaisullaan psykedeelisen indiepopin ystäviä ällistyttänyt PAMBIKALLIO.

Kotimaisen hiphopin kärkeä festivaalilla edustavat tämän vuoden huipputulokkaat YEBOYAH ja ROSA COSTE sekä jo 2000-luvun alusta räpännyt "Idän ihme" eli tamperelaisveteraani KALLE KINOS. Sielukasta R&B-osaamista tarjoilee äärimmäisen lupaava turkulaisnuorukainen LOUIE BLUE.

Uusi Tampere antaa myös pikkusormensa jazzille. LINDA FREDRIKSSON hämmästytti kuluvana vuonna paitsi konserteillaan, myös kansainvälisissäkin medioissa viiden tähden arvioilla palkitulla Juniper-albumillaan. Fredriksson on esiintynyt aiemmin festivaalilla Mopo-yhtyeensä kanssa.
Hiedanrannan ympäristöön oleellisesti kuuluvaa karheutta ja nuhjuisuutta festivaaliviikonloppuun tuovat JUKKA NOUSIAINEN & KUMPP., 1970-lukuisen iskelmäpopin polkuja tallaava AMURI, tammikuussa esikoisalbuminsa julkaiseva nössöpunktulokas TEINI-PÄÄ sekä 1990-luvun alun indierockin hengessä särisevä BAD SAUNA.
Ensimmäisen artistijulkistuksen täydentävät tyylilajeja ennakkoluulottomasti yhdistelevät turkulainen tuottaja-dj JODI WILD sekä elektronisen tanssipopin ja housen maisemissa kupliva HANDSHAKING, joka tunnetaan myös Töölön Ketterä -yhtyeen Fedja Kamarina.

***

UUSI TAMPERE 2022 OHJELMA:

Pe 22.7.2022

Etran de L’Aïr (NE), 22-Pistepirkko, Arppa, Jukka Nousiainen & Kumpp., Mara Balls, M, Pambikallio, Bad Sauna, Teini-Pää, Sir Liselot, MC Koo, Daivas, Amuri + dj:t Sara-Maaria, Serial Kitty, Jukola & Kobran Kädet

La 23.7.2022

Scandinavian Music Group, Eevil Stöö, Yeboyah, Pariisin Kevät, Linda Fredriksson Juniper, Iris Gold (DK), NCO, Ada Aik, Rosa Coste, Kalle Kinos, Louie Blue, Handshaking, Ty Roxy, Jodi Wild (live & dj set), Laura Moisio + dj:t Invictus, Ipalipa & Särmä

uusitampere.fi


Ikäraja: K-18


Pois on jäänyt Buscabulla, joka perui koko Euroopan kiertueensa. Scandinavian Music Group on siirtynyt perjantailta lauantaille, Amuri lauantailta perjantaille. Muutoksista johtuen yhden päivän lipun voi vaihtaa toiselle päivälle ilman päivitysmaksua 12.6.2022 asti. Yhden päivän lipun voi myös päivittää kahden päivän lippuun maksamalla pelkän lipun hintojen erotuksen 12.6.2022 asti.

***

Yhden päivän lipulla kerran sisään. Yhden päivän liput tulevat myyntiin myöhemmin keväällä 2022.

Kahden päivän liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtuman sisäänkäynnillä.

Vuoden 2020 ja 2021 peruuntuneiden Uusi Tampere -tapahtumien liput eivät käy tähän tapahtumaan.

Hiedanranta
Tampere