EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 19. - La 20.7.2019  /  Kuivaamo  /  Tampere

UUSI TAMPERE 2019

UUSI TAMPERE 2019 Liput

Kolmas Uusi Tampere -festivaali tuo Tampereen Kuivaamolle edustavan annoksen tuoretta musiikkia valtavirrasta ja sen ulkopuolelta.

Tyylillisesti monipuolisen tapahtuman pääesiintyjät ovat Olavi Uusivirta, Risto, Pää Kii, Aavikko, Ruusut, Iisa ja Pauliina Kokkonen, mutta jo tuttujen tai vahvassa nosteessa olevien nimien lisäksi Uusi Tampere haluaa tarjota myös aivan viimeisimpiä musiikin tuoretuotteita.

- Olen ylpeä meidän tämän vuoden ohjelmasta, joka on kiinnostava yhdistelmä Olavi Uusivirran valtavirtaa, kuuminta uutta, kuten Jesse Markin ja Maustetytöt sekä Casio G Urlin ja Exploited Bodyn elektronista undergroundia.
- Tapahtuman kolmella lavalla on jokaisella oma identiteetti ja jokaiseen on saatu paras mahdollinen ohjelmakokonaisuus, festivaalin tuottaja Antti Hietala kertoo.

Uusimpia kiinnityksiä mm. Death Hawks, Ylva Haru ja Kalle Kinos!

Viimeisimmät kesän 2019 Uusi Tampere -kiinnitykset ovat kesäkuussa Psychic Harmony -albumin julkaiseva Death Hawks, tänä vuonna Linnut-pitkäsoitolla debytoinut Ylva Haru, jyväskyläläinen yleisurheilurockia soittava, Litku Klemetin tähdittämä Mäsä, tamperelainen rap-artisti Kalle Kinos ja aiemmin Ronya-nimellä tunnettu, särmikästä elektronista poppia esittävä New Ro.

Uusina niminä esiintyjälistaan on nyt lisätty myös sähköinen yhden miehen Sumuposauttaja, Einari Stylmanin ja Harri Lindin Suominoita, Noah Kinin klubirytmiminä Exploited Body, Tanja Paanasen yhden naisen syntetisaattoribändi Casio G Url sekä Barry Andrewsin Diskon Jukka Hervan yhtye Data City.

PE 19.7.
Olavi Uusivirta
Pää Kii
Maustetytöt
Death Hawks
Mäsä
Risto
Henrik!
Aavikko
Hannibal & Hot Heros
Sumuposauttaja
Tuusanuuskat
Suominoita
Casio G Url

LA 20.7.
Ruusut
Iisa
Pauliina Kokkonen
Jesse Markin
Rosita Luu
New Ro
Lac Belot
Vasas Flora Och Fauna
Kalle Kinos
Radio Supernova
Exploited Body
Ylva Haru
Sitoi
Pass
Data City

www.facebook.com/uusitampere
kuivaamo.fi

uusitampere.fi


Ikäraja: K-18

Kahden päivän liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtuman sisäänkäynnillä.

OP-asiakasomistajaetu on henkilökohtainen.
Oikeus alennukseen tarkistetaan tapahtumassa omistaja-asiakastunnuksella varustetusta pankkikortista, erillisestä omistaja-asiakaskortista tai OP-mobiilin etunäkymästä.