EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 19. - La 20.7.2019  /  Kuivaamo  /  Tampere

UUSI TAMPERE 2019

UUSI TAMPERE 2019 Liput
Takaisin

Ladataan…

Uusi Tampere juhlitaan nyt kolmatta kertaa Hiedanrannan Kuivaamolla. Festivaali on rohkeasti digitaalinen, analoginen, elektroninen, akustinen ja myös perinteinen.

Tapahtuman ensimmäiset esiintyjät on nyt julkaistu: ensi heinäkuussa Tampereen Kuivaamossa nähdään mm. Pauliina Kokkonen, Ruusut ja Pää Kii.

Historian kolmas Uusi Tampere -festivaali jatkaa siitä, mihin kesän 2018 onnistunut uuden musiikin juhla jäi: heinäkuun 19.-20. päivinä 2019 Tampereella uidaan valtavirran ulkopuolella, nautitaan popin viimeisimmistä tuulista ja otetaan vastaan rytmimusiikkia, jossa on koukkuja ja potkua.

Teemu Bergmanin johtama Pää Kii julkaisi vuosia varrotun kakkosalbuminsa "Jos huonoo onnee ei ois mul ei ois onnee ollenkaan" lokakuussa. Heinäkuussa 2019 yhtye vastannee Uusi Tampere -juhlan railakkaimmasta menosta: luvassa on iskusävelmiä ja kovaa kohkausta. Omanlaistaan arvaamattomuutta festivaalille tuo myös Risto, joka aikoo tulla Kuivaamolle bändin kera. Tapahtuman todellinen jokerikortti on kuitenkin Henrik!, tuo hip hop -artisti Versace Henrikin punkimpi puoli.

Pop ja vahva ambienssi vellovat Kuivaamon seinissä, kun lavalle nousevat "ei mitään rockia, vaan kunnon syntikoita" tarjoava Ruusut sekä Scandinanavian Music Groupista tuttu, soolouraakin rakentava Pauliina Kokkonen. Samaan suuntaan edellisten kanssa katsoo Iisa, jonka kolmas albumi "Päivii, öitä" on tuore, raikas ja täynnä musiikin syvimpiä tunteita.

Hullu Ruusu -yhtyeen laulaja-lauluntekijä Merita Bergin tuore bändi Rosita Luu työstää poppia, mutta ei todellakaan sitä helpointa tai siloisinta. Myös The Megaphone State -kokoonpanosta tuttu Jesse Markin käy kiinni nykypäivän popsoundiin, eikä epäröi hyödyntää laajaa musiikillista taustaansa. Jarno Takkumäen artistiminä Lac Belot sukeltaa puolestaan kädet avoinna indiefolkiin.

Uusi Tampere -festivaalin ensimmäiset hip hop - ja rytmimusiikkikiinnitykset ovat säkättävän iskevä Sitoi sekä vapaan jazzin ja rapin sukkelasti yhdistävä Hannibal & Hot Heros.Julkistetut esiintyjät:
Ruusut
Pää Kii
Risto
Iisa
Pauliina Kokkonen
Jesse Markin
Rosita Luu
Sitoi
Hannibal & Hot Heros
Lac Belot
Henrik!

Lisää artistijulkistuksia on tulossa alkuvuodesta 2019!

uusitampere.fi
www.facebook.com/uusitampere
kuivaamo.fi

www.kuivaamo.fi


Ikäraja: K-18

Kahden päivän liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtuman sisäänkäynnillä.

Päiväkohtaiset liput tulevat myyntiin alkuvuodesta 2019.