EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 22.1. - Pe 30.7.2021  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

Uusi lapsuus

Uusi lapsuus Liput

Tammikuun ja helmikuun esitykset on peruttu.

Liput voi vaihtaa tuleville heinäkuun esityspäiville ottamalla yhteyttä suoraan teatteriin: liput@tehdasteatteri.fi.

Voit halutessasi vaihtaa lipun myös Uusi lapsuus -esityksen stream-lippuun ottamalla yhteyttä Tikettiin: hei@tiketti.fi . Sinulle palautetaan lipunhintojen erotus. Stream-esitys on katsottavissa 18.2.2021 klo 19:00 - 7.3.2021 klo 23:59.

Halutessasi voit myös palauttaa lipun tai vaihtaa sen Tehdas Teatterin lahjakorttiin osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja . Tammikuun esitysten liput tulee palauttaa 28.2.2021 mennessä, helmikuun esitysten 15.04.2021 mennessä.

***

Uusi Lapsuus on kahden siskoksen yhdessä käsikirjoittama ja esittämä autofiktiivinen näytelmä, jossa traumoille ja väkivallalle menetetty lapsuus yritetään löytää uudelleen. Esityksessä etsitään kadotettua minuutta, sisaruutta, viattomuuden, onnellisuuden ja kauneuden kokemusta, hyödyntäen eri tyylilajeja psykologisesta realismista fantasiaan, nukketeatteriin ja räp-lyriikkaan. Voiko trauman rekonstruoida? Voiko sillä leikkiä? Voiko sitä rakentaa? Voiko siitä leikistä tulla osa minua, uusi lapsuus?

Traumaattinen lapsuus, ja oikeastaan lapsuus ylipäätään on tabu. Jos lapsuudesta puhutaan, siitä on puhuttava sovinnollisesti, jonain menneenä aikana. Mitä me menetämme kun me jätämme lapsuuden taaksemme? Minne kaikki se kipu, viha ja viattomuus kätketään? Omiin lapsiin, toisiimme, kaukaisiin haaveisiin ja kauhukuviin?

Teksti ja näyttämöllä: Ruusu Haarla ja Seidi Haarla
Dramaturgia ja ohjaus: Ruusu Haarla
Valosuunnittelu: Fabian Nyberg
Nukkesuunnittelu ja -rakennus: Heini Maaranen
Lavastus-, video- ja pukusuunnittelu: työryhmä

Esitys on toteutettu yhteistuotantona KOM-teatterin kanssa.

www.tehdasteatteri.fi


Ikäraja: K-15

Näytelmää ei suositella alle 15 vuotiaille. Näytelmä sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat järkyttää joitain katsojia.

Ovet avautuvat 1 h ennen esitystä.
Paikat numeroimattomia istumapaikkoja.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Stream-ohjeet

Ensi-ilta 18.2.2021 streamataan, ja pääset katsomaan esitystä osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Stream-koodi toimii yhdellä laitteella kerrallaan.

Tallenne katsottavissa 7.3.2021 klo 23:59 asti. Lipunmyynti loppuu 7.3. klo 22:00.