EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 13.8.2021  /  Bar Loose  /  Helsinki

Us, Entäs Peltonen?

Us, Entäs Peltonen? Liput

Loosen perjantaissa viime vuonna Grandmother Corn -nimisenä loppuunmyynyt Us ja Entäs Peltonen?

Us on aiemmin nimellä Grandmother Corn tunnettu viisihenkinen rock yhtye Helsingistä.
Bändi on keikkaillut jatkuvasti ympäri Eurooppaa viimeisen kahden vuoden ajan. 2020 yhtye soitti loppuunmyytyjen keikkojen kiertueen Lontoossa, Brightonissa, Bristolissa, Tallinnassa, Helsingissä ja Turussa.

Bändi on julkaissut kaksi singleä, jotka molemmat ovat soineet tasaisesti BBC:llä. Viimeisen vuoden ajan yhtye on äänittänyt tulevaa levyään.

Vuonna 2013 perustettu Entäs Peltonen? sekoittaa suomenkieliseen kitarapoppiinsa aimo annoksen funkfiilistelyä sekä rockvaikutteita.
Nuorta energiaa ja iloa säteilevä livemeininki on muodostunut yhtyeen tavaramerkiksi. 2015 julkaistu omakustannesingle Entä jos / Kesän sateet johti levytyssopimukseen Atte Blomin johtaman Ainoa Productions -yhtiön kanssa.

Nyt yhtye valmistelee toista levyään, joka äänitetään 2021. Ensimmäiset singlet Keltainen kuu ja Verona saivat hyvän vastaanoton; Keltaisen kuun julkistuskeikka myytiin ennakkoon loppuun Semifinaalissa ja Verona sai kiitettävästi radiosoittoa.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Loosessa noudatetaan nykyajan briljantteja turvarajoituksia.
HUOM! Tulethan paikalle vain terveenä. Jos sinulla on hengitystieoireita kuten yskää, nuhaa tai tukkoisuutta tai tunnet itsesi muuten kipeäksi, jääthän kotiin.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Myynti loppuu 13.8.2021 19:30.