EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 4.11.2022  /  Tiivistämö  /  Suvilahti, Helsinki

Ursus Factory + Support (ikärajaton)

Ursus Factory + Support (ikärajaton) Liput

Ursus Factory vihdoin ikärajattomalla keikalla Helsingissä!

Yhdeksi Suomen parhaimmista liveyhtyeistä kehuttu Ursus Factory on laulaja-kitaristi Jussi Pelkosen ja rumpali-laulaja Aleksi Ripatin muodostama duo, joka on perustettu vuonna 2013. Nyt heidät nähdään viimein Tiivistämöllä ja tälle keikalle alle 18-vuotiaatkin ovat tervetulleita!

Yhtyeen keikat ovat olleet jo pari vuotta pitkälti loppuunmyytyjä. Ursus Factory on kiistatta Suomen kovin liveyhtye ja rock-yleisön ykkössuosikki, joka sulattaa myös kansan syvien rivien sydämet.

Yleisön ja kriitikoiden pitkäaikainen suosikki otti kolmannella pitkäsoitollaan ison harppauksen suomirockin tulevaksi superyhtyeeksi. Onnellinen sukupolvi -albumi nosti yhtyeen täysin uudelle tasolle ja välittömästi loppuunmyyty ensimmäinen vinyylipainos siivitti albumin julkaisuviikollaan Virallisen listan sijalle 6 ja fyysisen listan kakkoseksi. Pelkästään neljän ja viiden tähden arvioita suomalaisissa medioissa kerännyt albumi on kerännyt valtavasti kiitosta ja singlejulkaisut ovat saaneet laajaa radiosoittoa.

Ursus Factory on poikkeuksellinen helmi suomalaisella musiikkikentällä, jonka riehakas garagerock rämisee, mutta tinkimättömästi melodiat edellä. Yhtyeen tavaramerkiksi ovat myös nousseet Pelkosen pilke silmäkulmassa kirjailemat lyriikat, joissa poukkoileva tajunnanvirta ja veitsenterävät huomiot kulkevat rinta rinnan.

Illan avaa lämppäribändi, joka julkaistaan lähiaikoina.

Aikataulu:

19:00 Ovet
20:00 Support (TBA)
21:00 Ursus Factory

tiivistamo.fi/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Eteispalvelumaksu 3 €.

Keikka on ikärajaton, rajattu anniskelualue K-18.

Liput ovelta 24 €, mikäli jäljellä.

***

Tiivistämö sijaitsee keskellä Suvilahden festari- ja kulttuurialuetta, 300 metrin päässä Kalasataman metro-asemalta.

Reittiopas: https://bit.ly/2YoEms0
Google maps: https://bit.ly/2E2XGDi

Myynti loppuu 4.11.2022 19:00.