EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 1.6.2019  /  Bar Loose  /  Helsinki

Ursus Factory, Sepi Kumpulainen duo

Ursus Factory, Sepi Kumpulainen duo Liput

Ladataan…

Uuden levynsä tänä keväänä julkaissut ja Tavastian loppuunmyynyt Ursus Factory sekä legendaarinen laulava talonmies Sepi Kumpulainen Duo päättävät 12:lle paikkakunnalle ulottuvan kevään kiertueensa Helsingin Bar Looseen lauantaina 1.6. Lippuja keikalle on saatavilla rajallisesti, joten ostathan ennakkolippusi ajoissa!

Lukuisten kesän festarivetojen ja toinen toistaan hikisempien klubikeikkojen myötä Ursus Factory -duo on vakiintunut yleisön keikkasuosikiksi, ja yhtyettä onkin tituleerattu Suomen kovimmaksi livebändiksi. Viimeistään Monsp Recordsin kanssa viime vuonna solmittu levytyssopimus on määrä siivittää yhtye kulttisuosioon.

Seppo Tapani "Sepi" Kumpulainen, eli "Kalevankadun laulava talonmies" on suomalainen kantaaottavaa kansanmusiikkia, laulelmaa ja huumorimusiikkia esittävä laulaja. Vuonna 1991 julkaistu debyyttisingle "Armotonta menoa" sekä samanniminen debyyttialbumi nostivat Sepi Kumpulaisen koko kansan tietoisuuteen, ja molemmat ansaitsivat nopeasti klassikkostatuksen.

Tunnettuja kappaleita Sepin uran varrelta ovat esimerkiksi "Mä oon mahtava mies", "Kännykkämies", "Armotonta menoa", "Esko Aho on ihan laho", "Railakas ilta Venetsiassa", sekä Neste K -huoltoasemien televisiomainoksistakin tuttu "Ole Rohkea Vaan".

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Eteispalvelumaksu lipunostaneille 2 € (norm. 3 €).

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.