EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

Pe 23.10.2020  /  On the Rocks  /  Helsinki

Ursus Factory, Nelijalka

Ursus Factory, Nelijalka Liput

Ursus Factory On The Rocksiin!

Ovet: 19:00

Showtime:
19:30 - Nelijalka
20:30 - Ursus Factory

Liput: 22/24€

Ursus Factory on 2010-luvun mielenkiintoisimpia yhtyeitä. Lukuisten kesän festarivetojen ja toinen toistaan hikisempien klubikeikkojen myötä Jussin ja Allun luotsaama neo garage rock duo on vakiintunut yleisön keikkasuosikiksi, eikä hehkutus Suomen kovimmaksi livebändiksi ota laantuakseen. Yhtye uudisti ansiokkaasti soundinsa alkuvuonna 2019 julkaistun Pinkki pilvi -albumin myötä, joka on ylittänyt jo miljoonan streamin rajan Spotifyssa.

Keikalla bändi ottaa hyvien biisien, sattuman ja improvisaation avulla yleisön vahvasti osaksi primitiivistä rock-rituaalia, jossa on kyse enemmänkin pidäkkeettömästä itseilmaisusta kuin cooliudesta tai muusta tyhjänpäiväisestä. Ursus Factory oli tauolla vuoden 2020 alkuun asti, minkä jälkeen yhtye palasi keikkalavoille rytinällä Enneunia -kiertueellaan myyden muun muassa Tavastian kaksi iltaa loppuun. Enneunia-single julkaistiin perjantaina 31. tammikuuta 2020. Yhtye julkaisi myös englanninkielisen kolmen biisin (Oot pomo, Aikansa kutakin ja Sydän on suuri) A Great Heart EP:n

"Ursus Factory on Suomen tärkein rockbändi." - Teppo Vapaus, Nälkä 1/2017

------------------------------------------

Vallitsevan poikkeusajan sääntöjen mukaisesti kaikille asiakkaille on istumapaikka ja tapahtumien kapasiteettia on rajoitettu. Toivomme, että asiakkaat pyrkivät olemaan oman seurueensa parissa sekä pitävät huolta turvaväleistä ja riittävästä käsihygieniasta. Liikkuminen ja tanssiminen on kuitenkin sallittua.

• Älä saavu paikalle, jos sinulla on flunssaan viittaavia oireita tai olet matkustanut ulkomailla viimeisen 14 päivän aikana. Sairastapauksissa lipulla on palautusoikeus.
• Pese tai desinfioi kätesi heti ravintolaan saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi.
• Säilytä riittävä turvaväli muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan ja vältä tungosta
• Suosi korttimaksua, etenkin lähimaksua

 

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-23:00

Liput ovelta 24 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.