EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 16.12.2023  /  Kaapelitehdas  /  Helsinki

Ursus Factory IO

Ursus Factory IO Liput


URSUS FACTORY JUHLISTAA UUTTA IO ALBUMIA JA 10-VUOTISTA URAANSA HELSINGIN KAAPELITEHTAALLA JOULUKUUSSA

10-vuotisjuhlavuottaan viettävä, rajoja rikkova rock-yhtye Ursus Factory julkaisi syyskuussa odotetun tupla-albumin IO. Yhtye juhlistaa uutta albumia ja 10 vuotta kestänyttä maallista taivaltaan Helsingin Kaapelitehtaalla 16.12. uran toistaiseksi isoimmalla keikalla.

IO albumilla on 12 kappaletta ja se jakaantuu kahteen osaan, I ja O. I julkaistiin tämän vuoden maaliskuussa ja kokonaisuus täydentyy syyskuussa julkaistun O:n myötä lO-tupla-albumiksi. Albumista on saatavilla digijulkaisun lisäksi tuplavinyli sekä CD. Albumin on tuottanut yhtye yhdessä Väinö Karjalaisen kanssa.

Ursus Factory on vuonna 2013 perustettu duo, joka koostuu laulaja-kitaristi Jussi Pelkosesta sekä rumpali-laulaja Aleksi Ripatista. Yhtye on aiemmin julkaissut kolme albumia, joista vimeisimpänä kesäkuussa 2021 julkaistu Onnellinen sukupolvi oli laajalti kritikoiden ylistämä sekä keräsi jopa kolme Emma-ehdokkuutta. Yhtyeen menestyksekkäimpin hitteihin lukeutuvat muun muassa kappaleet Oot pomo, Baby mä on rock'n'roll, ANO (Mitä kummaa) sekä Mitä mies mitä äijä. Riehakkaista keikoistaan ja ilmiömäisestä lavaenergiastaan tunnettu Ursus Factory on myös kiistatta yksi Suomen parhaista livebändeistã.

IO albumiin pääset tutustumaan täältä

Ursus Factory somessa:

Instagram
Facebook
TikTok

linktr.ee/ursusfactory


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 42 €, mikäli jäljellä.

Aikataulu:
18:00 Ovet
19:00 Asa
20:00 Ursus Factory