EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 13.10.2023  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Ursus Factory + Hene

Ursus Factory + Hene Liput

URSUS FACTORY RYTMIKORJAAMOLLE LOKAKUUSSA

Illan avaajana nähdään tuore ja lupaava suomirock-bändi Hene.

Ursus Factory on laulaja-kitaristi Jussi Pelkosen ja rumpali-laulaja Aleksi Ripatin muodostama duo, joka on tunnettu erityisesti riehakkaista keikoistaan ja onkin kehuttu usein olevan yksi Suomen parhaista livebändeistä. Ytimessä on duon saumaton yhteys, joka purkautuu soitossa puhtaana, vastustamattomana rock ’n’ rollin riemuna.

Ursus Factory on poikkeuksellinen helmi suomalaisella musiikkikentällä, jonka riehakas neo-garagerock rämisee, mutta tinkimättömästi melodiat edellä. Yhtyeen biisit ovat hillittömän energisiä ja oman hullaannuttavan silauksen antaa yhtyeelle ominainen tyyli, jossa toisella kädellä räjähtävät riffit mäiskii kuulijaa naamaan, samalla kun toisella kädellä laulujen aiheet silittävät herkästi poskea.

Yleisön ja kriitikoiden pitkäaikainen suosikkibändi on julkaissut neljä albumia ja kerännyt matkansa varrella reilusti tunnustusta. Toistuvasti Suomen parhaaksi livebändiksi tituleerattu yhtye on myynyt laajalti loppuun keikkasaleja ja se julkaisi  viimeisimmän neljännen albuminsa maaliskuussa 2023.

Aikataulu:
20:00 ovet
21:00 Hene
22:15 Ursus Factory

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

Myynti loppuu 13.10.2023 20:00.