EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 13.7.2022  /  CoolHead Brew Viikki  /  Helsinki

Ursus Factory & Friends

Ursus Factory & Friends Liput

Ursus Factory & Friends -spektaakkeli nähdään tänä kesänä CoolHead Brew:n laajennetulla kesäterassilla 13. heinäkuuta!

Viime kesänä Helsingin tapahtumakalenteriin singahtanut CoolHead LIVE -keikkasarja paisuu koko kesän mittaiseksi musiikin, auringonpaisteen ja pienpanimo-oluen juhlaksi. Viikin Gardenian uniikissa ympäristössä sijaitsevan kesäkeitaan kahdella ulkolavalla nähdään touko-syyskuussa yli 40 kiinnostavaa artistia. Liput keikoille ovat myynnissä nyt!

Ursus Factory & Friends -keikat ovat saaneet keikkayleisön haukkomaan henkeään jo kolmen kesän ajan, kun jo valmiiksi valtaisalta kuulostava duo on rakentanut tuotantonsa ympärille hengästyttävän kiihkeitä ja massiivisia Friends-spektaakkeleita.

Aikaisempina vuosina bändin kanssa samalle lavalle on noussut laaja kirjo kotimaisia tunnettuja huippuartisteja ja -soittajia. Jokainen Friends-keikka on ainutlaatuinen ja tarkkaan suunniteltu kokonaisuus, joka ei tule enää koskaan toistumaan. Tulevan kesän vieraita paljastetaan hiljalleen ennen keikkaa. Tuttuun tapaan myös yllätyksiä on luvassa. Nää on NE Ursus Factoryn paardit, joista et halua jäädä paitsi.

www.coolhead.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 31 €, mikäli jäljellä.
Keikat loppuvat klo 22.00 mennessä

Katso kaikki tulevat CoolHead Live -terassikeikat: www.tiketti.fi/coolheadlive


Myynti loppuu 13.7.2022 18:00.