EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 5.11.2022  /  Kerhola  /  Nokia

Ursus Factory + Arppa

Ursus Factory + Arppa Liput

Tuhdimmat Tahdit proudly presents: Ursus Factory + Arppa Nokian Kerholaan!

Marraskuun 5. päivänä on luvassa aivan järkyttävän kovaa meininkiä, kun Kerholassa nähdään riehakasta garagerockia soittava Ursus Factory sekä folksävytteistä poprockia esittävä Arppa!

Hyvää vauhtia suomirockin superyhtyeeksi posottava Ursus Factory vetää tiukalla rock-asenteella pilke silmäkulmassa. Yhtenä Suomen parhaimmista liveyhtyeistä tunnettu tehokaksikko valloittaa nerokkailla lyriikoilla, iskevillä melodioilla ja poikkeuksellisella taidolla yllättää, mikä tekee duon jokaisesta keikasta ainutlaatuisen kokemuksen.

Hurjassa nousukiidossa oleva artistitulokas Arppa hurmaa ajattomalla musiikillaan. Tunnelmallinen tarinankerronta yhdistettynä kauniin eheään äänimaailmaan kohoaa livenä aivan uudelle tasolle. Energinen improvisaatio ja tarttuva hyväntuulisuus luovat ilmiömäisen elämyksen, jota muistellaan lämmöllä vielä pitkään.

Liput nyt myynnissä hintaan 27€. Tapahtuma on sallittu kaikenikäisille ja suurin osa salista on rajattu anniskelualueeksi. Ovella peritään eteispalvelumaksu.

19.00 ovet
20.00 Arppa
21.30 Ursus Factory

Keikan järjestää Tuhdimmat Tahdit -metallifestivaali, joka teki kesällä 2022 odotetun paluun Nokialle yhdeksän vuoden tauon jälkeen.

www.tuhdimmattahdit.com

www.masterevents.fi

www.masterevents.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Tapahtumapaikassa K-18 anniskelualue

Myynti loppuu 5.11.2022 19:00.
Kerhola
Souranderintie 13, 37100, Nokia